Victor og Svane.JPG (2)
DSC_9800.JPG

Trænerteamet fortsætter

Nye aftaler med Heino Holm Knudsen og Lars Krarup

Mors-Thy Håndbolds trænerteam fortsætter i sin nuværende form også i den kommende sæson. Mors-Thy Håndbold har nemlig lavet nye aftaler med både assistenttræner Heino Holm Knudsen og konsulent- og cheftræner for 2. division Lars Krarup. Begge aftaler er af et års varighed.

Sportschef Henrik Hedegaard: - Det er prikken over i’et, vi nu har sat med Heino og Lars’ aftaler på plads. Vi var tidligt klar over, at vi havde fat i en trio, som komplementerer hinanden godt og som fremstår som en sammentømret enhed, og har derfor arbejdet målrettet for at de to kunne fortsætte samarbejdet omkring ligatruppen med Søren Hansen. Ud over arbejdet på øverste niveau fortsætter Lars Krarup i spidsen for vores hold i 2. division, og dermed har vi både styr på ligatruppen og tråden i talentudviklingen.

Heino Holm Knudsen: - Det været spændende at komme til Mors-Thy Håndbold, som er en klub, hvor folk brænder for det og der er masser af potentiale for videreudvikling. Vi arbejder med en flok gode og omgængelige drenge, som leverer højt niveau og intensitet til træning og som ved, at her skal man arbejde for tingene. For mig har det været dejligt at komme tilbage til håndboldverdenen til en sæson med masser af udfordringer både på og udenfor banen.

Mors-Thy Håndbold er en fed klub forstået på den måde, at man arbejder med en ”blå tråd” gennem ungdomsrækkerne og op igennem hele fødekæden og med udvikling af masser af unge talenter og kommende profiler. Jeg har et velfungerende samarbejde med Søren Hansen og Lars Krarup - vi har forskellige baggrunde og dermed også forskellige syn på både det spillemæssige og det menneskelige, men vi sparrer godt med hinanden og finder frem til de bedste løsninger.

Lars Krarup: - Jeg har forlænget min aftale, fordi jeg ganske enkelt er glad for at være i Mors-Thy Håndbold, og jeg har det godt med folk i og omkring klubben. Der udover er jeg blevet udfordret på en måde i den forgangne sæson, som jeg ikke tidligere har været ifht. at blive en del af ligatruppen, og har taget et nyt skridt i min personlige trænerkarriere. Jeg har et godt forhold til Søren og Heino både på og udenfor banen, og jeg har fået mere ansvar end jeg havde forestillet mig inden sæsonen - får lov til at komme med indspark ifht. træning og kampe og føler mig som en del af det, hvilket har gjort det nemt at tage beslutningen om at fortsætte.

Det giver god mening at vi kan bringe tingene videre til 2. division, så springet ikke er så stort, når de unge spillere får chancen på ligaen, og ud over arbejdet med ligaen, så glæder mig til at fortsætte med vores 2. divisionshold, som lige nu ser ud til at blive endnu yngre end i år. Vi har fået tilsagn fra de fleste af HF Mors’ DM-drenge om at fortsætte i den kommende sæson, og jeg ser frem til at arbejde med deres udvikling, så vi forhåbentligt ser flere af dem på ligaholdet i de kommende år.

 

Heino Holm Knudsen, født: 28. januar 1979.
Bosat i Holstebro. Gift med Mette - sammen har de Mikkel og Jeppe.
Uddannet grafiker. Konsulent hos Sonne.

Lars Krarup, født 16. december 1981.
Bosat i Glyngøre med Ida Marie og deres to piger Martha og Karla.
Uddannet redder hos Falck, hvor han fortsat er ansat på halvtid.