Victor og Svane.JPG (2)
IMG_6980.JPG

Træning med HF Mors

Mandag aften stod 130 HF Mors-spillere fra U6-U12 klar til 1,5 times træning med spillerne fra Mors-Thy Håndbolds ligatrup. Spillerne var inddelt i aldersgrupper, og Mors-Thy-spillerne stod for fem forskellige stationer med hhv. skud, afleveringer, finter, forsvarsspil og Sjov & Ballade som temaer.

Efter træningen i de to haller, var der fællesspisning i hal 2 med tilmeldte forældre og trænere, og både små og store havde haft en dejlig aften:

Mathilde, U10 Piger: - Det har været sjovt, og vi har lavet en masse nye ting, som vi ikke har prøvet før. Det sjoveste var hos Nikolaj P, hvor vi lavede øvelser på stepbænke.

Hjalte, U10 Drenge: - Jeg har glædet mig mega til den her træning. Det sjoveste var, da vi skulle træne skud sammen med Sommer, Dahlin og Lasse P, og det har været sjovt at blive trænet af nogle gode spillere - og så er de søde.

Stefan Nielsen var en af de 15 Mors-Thy-spillere, som havde en hyggelig aften sammen med de unge mennesker: - Det er superfedt at se så mange glade børn, det giver god energi, og det smitter af på os. Det en fornøjelse at være i en klub, hvor der er så stor opbakning fra børn, forældre, trænere og frivillige til et arrangement som dette - det viser, at foreningslivet blomstrer i bedste velgående, og det er fedt at se!