Victor og Svane.JPG (2)
DR7A2068.jpg (1)

Træningskamp mod Århus Håndbold

Endnu en træningskamp venter for Mors-Thy Håndbold, når ligarivalerne fra Århus Håndbold gæster Sparekassen Thy Arena | Mors. Kampen er den første på hjemmebane siden tirsdag d. 3. marts. Den dag var modstanderen netop Århus Håndbold, og holdet fra Smilets By blev sendt hjem med et sviende nederlag på 38-26.

En god testkamp
Om det går lige sådan på torsdag, vil Kasper Lindgren ikke garantere, men han glæder sig til en god testkamp mod en modstander, som Mors-Thy Håndbold skal måle sig med, og som vi har haft et godt tag på gennem de sidste sæsoner:

- Det er altid fedt at spille træningskampe, og nu har vi været i gang i en måneds tid, hvor vi har trænet meget på helt grundlæggende ting, som bare skal sidde på rygraden, og det bliver fint at prøve det af i en kamp.

Nye, nørdede ting
- Vi skal helt sikkert arbejde videre med nogle af de nye ting, som Jonas Wille gerne vil implementere i spillet - det er ikke stort og revolutionerende, men ret nørdet og noget som helt sikkert kan give stor effekt på vores spil. Min forventning til kampen er, at vi får endnu mere styr på vores forsvars- og angrebsaftaler, så vi er klar til turneringsstart d. 5. september, og så skal vi naturligvis vinde over Århus Håndbold, siger Kasper Lindgren.

Præsentation af Mors-Thy Håndbold 20/21
Efter kampen præsenterer vi spillertruppen i Mors-Thy Håndbold 20/21 på halgulvet. Vi opfordrer derfor vores tilskuere til at blive i hallen til præsentationen er overstået.


Træningskamp: Mors-Thy Håndbold - Århus Håndbold
Torsdag d. 20. august 2020 kl. 16.30 Sparekassen Thy Arena | Mors
Dommere: Michael Søegaard og Thomas Kalisz Nielsen

Billetter til kampen her: https://shop.morsthy.dk/kampe

Vi gør opmærksom på, at der IKKE er adgang til kampen uden gyldig billet.