Victor og Svane.JPG (2)
Lars Krarup.JPG

Træningskamp mod TTH lørdag

Lørdag eftermiddag går det løs med sæsonens anden træningskamp, når Mors-Thy Håndbold møder TTH Holstebro. Kampen spilles i Energi Park Struer og fløjtes i gang kl. 14.00.

For assistenttræner Lars Krarup bliver det et gensyn med Søren Hansen, som Krarup har dannet makkerpar med de sidste tre år i Mors-Thy Håndbold.

- Det er en kamp som alle mulige andre - det tænker jeg ikke over, når kampen først går i gang. Men det er da specielt. Jeg har haft tre gode år sammen med Søren, som jeg har været glad for, men nu er det Wille, der er chefen, som jeg arbejder under, og det har jeg det helt fint med, siger Lars Krarup.

Nye ting skal prøves af
-
Kampen skal bruges på at arbejde videre med de ting, vi har sat i søen de sidste par uger, og som vi prøvede første gang mod Halden. I morgen får vi en modstander af en helt anden kaliber, men vi har nogle ting, som vi skal prøve af defensivt, og så har vi nogle få aftaler offensivt, som vi har en del variationer på, og som vi gerne vil lægge yderligere på, forklarer assistenttræneren.

Fokus på konceptet
- Når kampen er i gang, vil vi gerne vinde, men det er ikke vores fokus. Det er at lægge lag på det koncept, som Jonas Wille har indført i truppen, og få de nye spillere mere og mere med i konceptet - og helt basalt finde hinanden på banen. Og så det endnu en træningskamp i rækken, inden det for alvor går løs, siger Lars Krarup.


Træningskamp: TTH Holstebro - Mors-Thy Håndbold
Lørdag d. 8. august 2020 kl. 14.00 i Energi Park Struer