Victor og Svane.JPG (2)
20210928_MorsThy_GOG_Timeout.JPG

Træningskampe mod SønderjyskE og Önnereds HK

Mors-Thy Håndbold har to træningskampe på programmet i den kommende uge. Vi lægger ud mod SønderjyskE Herrer i dag kl. 16.00 - kampen spilles på Hellebjerg Efterskole. På lørdag spiller vi på hjemmebane i Thy Hallerne, hvor vi møder Önnereds HK fra den svenske liga. Her er der mulighed for at se nærmere på Marcus Norrbrink, som kommer til Mors-Thy Håndbold til den kommende sæson.

Cheftræner Niels Agesen ser frem til de to kampe.

- Vi glæder os til de to træningskampe. Vi har haft en del i støbeskeen, men der er sket aflysninger og ændringer pga. corona og restriktioner, og derfor er det dejligt at have de to kampe på plads. Kampene skal primært bruges på at de spillere, som ikke har spillet så meget, skal have nogle minutter - eksempelvis Marcus Midtgaard og Mads Hoxer, som begge er kommet tilbage efter skader. Vi er afsted i en decimeret udgave, da vi mangler Erik Toft og Sander Øverjordet, som er til EM med Norge, og Oscar von Oettingen, som er på træningslejr med det danske U20-landshold, lyder det fra Agesen.

Også holdets træningslejr til portugisiske Porto Santo blev aflyst.

- Det er ærgerligt, at vi ikke kom afsted til Porto Santo, men erstatningen herfor i Idrætscenter Jammerbugt i Fjerritslev har været virkelig god. Vi har haft fokus på vores defensiv og på det fysiske, og derudover har vi haft nogle gode dage sammen, som giver godt på den sociale konto, slutter Niels Agesen.

Træningskampen mod Önnereds HK på lørdag spiller kl. 14.15 i Thy Hallerne. Dørene åbner kl. 13.30, og alle tilskuere skal være på plads i hallen kl. 14.00, hvor Thisted Kommunes borgmester, Niels Jørgen Pedersen holder indvielsestale.

Der er kun adgang med gyldig billet til kampen. Gratis billetter kan hentes her: Mors-Thy Håndbold - Önnereds HK (SWE) - Mors-Thy Håndbold (morsthy.dk)

 Vær opmærksom på, at sæsonkort, Jesperhus-kort, klubkort giver IKKE adgang - der skal hentes billet.