Victor og Svane.JPG (2)
Søren Nørgård.jpg

Træningskampe på hjemmebane

Mors-Thy Håndbold har indgået et samarbejde med tre lokale klubber, som står for afviklingen af opstartsprogrammets træningskampe på hjemmebane. Den første spilles fredag d. 3. august, hvor Hurup HK inviterer, og Hurup Hallerne lægger gulv til kampen mellem Mors-Thy Håndbold og ligaoprykkerne fra Lemvig-Thyborøn Håndbold.

Netop Lemvig-Thyborøn er stedet, hvor Mors-Thy Håndbolds nytilkomne venstrefløj, Søren Nørgård, boltrede sig i sidste sæson, hvor han med 162 scoringer i 25 kampe i høj grad var med til at sikre klubben oprykning. På fredag står han overfor sine gamle tidligere holdkammerater for første gang i denne sæson:

- Det bliver da en smule specielt, og jeg vil nok tænke lidt over det på trods af at det er en træningskamp. Flere af spillerne har jeg spillet sammen med de sidste fire år i Lemvig, og jeg har mange gode kammerater på holdet. Men jeg glæder mig og håber, at vi kan vinde. Vi leverede ikke alt for godt i den første kamp mod Skanderborg Håndbold, så jeg håber at vi kan rette op på det og få vores første sejr på fredag.

Generelt har det været godt i opstarten her i Mors-Thy Håndbold. Der er tryk på, og vi træner meget og hårdt - også hårdere end jeg er vant til, men det har været fedt. Jeg har følt mig velkommen fra dag et, og det har været nemt for mig at falde ind på holdet og i klubben. Jeg synes, at vi har en god trup, og jeg tror på, at vi kan lave nogle fine resultater.

Du kan se Søren & Co. i aktion på fredag d. 3. august i Hurup Hallerne. Kampen fløjtes i gang kl. 18.00. Efter kampen er der mulighed for billeder og autografer.


Træningskamp: Mors-Thy Håndbold - Lemvig-Thyborøn Håndbold
Fredag d. 3. august 2018 kl. 18.00 i Hurup Hallerne

Entré kr. 30,-