Victor og Svane.JPG (2)
IMG_6812.JPG

Træningslejr i Århus

Tirsdag over middag mødte spillertruppen ind i Odder Spektrum, hvor januars træningslejr blev skudt i gang med en træningskamp mod Odder Håndbold. Odder Håndbold indtager pt. en 6. plads i 1. division og har den tidligere Mors-Thy-spiller Rasmus Rokkjær på holdkortet.

Der var spilletid til samtlige spillere i Mors-Thy-truppen, og gæsterne første fra start til slut, og kampen endte med stillingen 24-28 i Mors-Thy Håndbolds favør.

Henrik Tilsted har fortalt lidt om, hvad truppen ellers har bedrevet de seneste dage:

- Jamen, vi startede jo med træningskampen mod Odder i tirsdags. Det var en fin kamp, hvor alle kom på banen og på trods af en lidt sløv start på kampen, hev vi en sejr hjem.

Træningslejren er som de forrige år lagt på Idrætshøjskolen i Århus, hvor Jan Paulsen underviser ved siden af trænerjobbet i Mors-Thy Håndbold. Og der er selvfølgelig håndbold, løb og styrke på programmet, men derudover bliver spillerne også udsat for nogle aktiviteter, hvor de ikke er på hjemmebane:

- Onsdag aften havde vi et musikalsk arrangement, hvor vi opdelt i tre grupper skulle fremføre en sang. Her var der nogle overraskende gode præstationer, hvor især Larsen, Cichosz, Primdahl, Juste og Dahlin alle viste stor musikalitet. Til gengæld var Mads Andersen noget skidt kørende som forsanger i sin gruppe, fortæller Tilsted og fortsætter:

- Der udover har vi spillet basketball, danset, spist på Aarhus Street Food og ellers hygget os, set noget VM-bold og spist noget snolder. Dansen var med Sofie Kruuse, som havde forberedt en lille serie til os. Også her var nogen bedre end andre - Dahlin og Peter O. fik efterfølgende ros, mens Stefan og Mads A. godt kunne trænge til et par undervisningstimer mere, lyder det grinende fra Tilsted.

Januars træningslejr er slut, og nu er der dømt weekend, inden truppen starter op på træningen igen mandag.