Victor og Svane.JPG (2)
MTH_Kristiansand.jpg

Træningssejr over norske Kristiansand

I denne uge er Mors-Thy Håndbold på træningslejr i Viborg, hvor der undervejs spilles tre træningskampe i forbindelse med ungdomsstævnet Generation Handball. I dag stod Mors-Thy Håndbold overfor norske Kristiansand Topphåndball, som blev besejret i en målrig kamp, som endte 37-28.

- Det er altid rart at vinde, og det var en fin træningskamp igen i dag Der begynder at være noget på angrebsspillet, hvor vi lægger små lag på, og spillerne finder hinanden. Vi satser lidt, og derved kommer der nogle fejl ved, men det lever vi med, når bare vi lærer af fejlene.

Det var flere, som kom i kamp i dag: Marcus Norrbrink fik kampminutter, Andreas Nielsen var med igen, Johan Nilsson så fin ud forsvarsmæssigt – han må stadig kun dække op, men det gør han til gengæld godt. Så det er en fornøjelse, og der kommer hele tiden flere med, og forhåbentligt har vi 17 mand at vælge imellem, når vi starter turneringen om en måned, siger cheftræner i Mors-Thy Håndbold, Niels Agesen.

Allerede i morgen venter endnu en træningskamp i Viborg, når Mors-Thy Håndbold møder svenske Redbergslids IK. Det er kl. 19.00 i ViboCold Arena

Træningskamp: Mors-Thy Håndbold – Kristiansand Topphåndball 37-28 (19-17)

Målscorere:
Frederik Bjerre 10 (4)
Marcus Midtgaard 5
Lasse Pedersen 5 (2)
Marcus Norrbrink 4
Kristian Vukman 4
Kasper Lindgren 2
Magnus Norlyk 2
Malthe Bull 2
Nicolaj Spanggaard 1
Andreas Nielsen 1
Rasmus Houmøller 1

Stillinger undervejs: 5-4, 7-9, 14-15, 17-17, 1-19, 23-19, 29-23, 32-24

Tilskuertal: 600

Næste kamp:
Træningskamp: Mors-Thy Håndbold - Redbergslids IK
Tirsdag d. 2. august kl. 19.00 i ViboCold Arena
Gratis entré