Victor og Svane.JPG (2)
SE_MTH_Træning.jpg

Træningssejr over SønderjyskE

Mandag spillede Mors-Thy Håndbold træningskamp mod ligakonkurrenterne fra SønderjyskE Herrer. Mors-Thy Håndbold var uden Erik Toft, Sander Øverjordet, Oscar von Oettingen, Kasper Lindgren, Tim Sørensen og Rasmus Bech, og i fraværet af de etablerede kræfter var der masser af plads til unge, som greb chancen. De blå gik til pause bagud med to mål, men efter en fin anden halvleg kunne Mors-Thy Håndbold notere sig en sejr på 32-28.

- En fin træningskamp med en første halvleg, hvor vi ikke leverer det udtryk vi skal - og det er jeg ikke tilfreds med. I anden halvleg stepper vi op på intensitet, og vi får tacklinger, redninger og kontrascoringer. Angrebsmæssigt spiller vi fint hele vejen igennem, og vi spiller anden halvleg, som vi gerne vil. Vi får arbejdet med de ting, vi gerne vil - og de virker. Og selv om at det er en træningskamp, så er det altid godt at vinde, lyder det fra cheftræner Niels Agesen, som har store roser til de unge spillere.

- De gjorde det godt, det må jeg bare sige. Der var mange spilleminutter til de unge spillere, og det var dejligt at se dem gøre det godt. Jacob Hansen og Viktor Bergholt fra ligatruppen, men også Mikkel Krog og Viktor Warrer fra talenttruppen og særligt Niklas ”Kempa” Jensen fra HF Mors’ U19-hold satte et fint aftryk på kampen, siger Niels Agesen.