Victor og Svane.JPG (2)
Heino Holm Knudsen.JPG

Træningsturnering i Norge

Torsdag morgen meget tidligt drog ligatruppen mod Norge, hvor de kommende dage byder på Grimsrud Cup, en træningsturnering i Halden. Mors-Thy Håndbold møder de to norske hold Halden og Drammen samt 888liga-konkurrenterne fra HC Midtjylland og er indlogeret på hotel i Sverige tæt ved den norske grænse.

Turneringens første kampe blev spillet torsdag aften, og begge kampe endte uafgjort. Drammen - HCM 27-27 og vores kamp mod Halden 24-24. Assistenttræner Heino Holm:

- Det var en meget blandet kamp med mange fine præstationer, men også med det modsatte. Efter en god start bliver vi hentet og kommer hurtigt bagud, inden vi igen får hentet Halden via godt og klogt forsvarsspil - og har endda flere muligheder for at afgøre det til vores fordel, men brænder mange oplagte chancer til sidst i kampen.

Ronnie står en ok kamp, og der er periodevist fine takter hele vejen rundt, men vi mangler at stemple ind og være der hele kampen - men generelt en ok kamp efter en hård rejse herop, meeen, vi skulle have vundet. Nu er puljen helt åben efter to uafgjorte kampe i dag, så der skal nok blive nogle spændende kampe lørdag og søndag, siger Heino og fortsætter:

- Vi har valgt at have fuld fokus på kampene på denne tur. Vi har et par spillere med lidt småskavanker, så vi kommer ikke til at træne heroppe - kun kampe og selvfølgelig det sociale element i sådan en tur.

Grimsrud Cup: Mors-Thy Håndbold - Halden HK (NO) 24-24 (12-14)

Målscorere:
Nicolai Sommer 4 (1)
Erik Toft 3
Nickolei Jensen 3
Asbjørn Madsen 3
Allan Toft Hansen 3
Lasse Pedersen 2
Stefan Nielsen 2 (1)
Nicolaj Spanggaard 1
Marcus Dahlin 1
Henrik Tilsted 1
Lasse Justesen 1

Næste kamp:
Grimsrud Cup, Remmenhallen, Halden (NO)
Lørdag 19. august: 14.00: Mors-Thy Håndbold - Drammen HK (NO)