Tredje sejr i træk og pointrekord

Med en sejr i eftermiddagens kamp spillede Mors-Thy Håndbold sig i top 4 og holder dermed et fast greb i toppen af Herreligaen. Sejren kom på baggrund af en stærk første halvleg, hvor især angrebsspillet sad i skabet.

Svend Rughave startede på mål, og det gjorde han godt med flere gode redninger. Holdene var tætte, og det blev Mors-Thy Håndbold, der kunne slå et lille hul ved 11-13 og 12-16 med bl.a. en storspillende Frederik Tilsted. Det blev også til en femmåls-føring ved 14-19, inden de blå kunne gå til pause med en føring på 15-19.

Efter pausen kom hjemmeholdet bedre med, samtidig med at Mors-Thy Håndbold skulle arbejde mere for målene. SønderjyskE udlignede til 31-31 med 4 minutter tilbage. De hold fulgtes ad til 34-34, og her slog Malthe Bull iskoldt til med sin eneste scoring i kampen og sikrede dermed en sejr på 34-35.

I fraværet af Johan Nilsson var der ligadebut til Nik Haaning Kristensen fra talenttruppen, og han gjorde en god defensiv figur. Derudover fortsatte Frederik Tilsted sin gode stime og lander på 35 mål i de seneste tre kampe, og også Nicolaj Spanggaard og Henrik toft leverede gode præstationer.

Mod Ribe-Esbjerg HH tangerede Mors-Thy Håndbold den stående rekord på 27 points - den rekord faldt i dag, da den samlede pointhøst nu lyder på 29 efter 24 kampe.

Herreligaen, 24. runde: SønderjyskE - Mors-Thy Håndbold 34-35 (15-19)

Udvisninger: SønderjyskE 0, Mors-Thy Håndbold 3

Stillinger undervejs: 1-2, 6-5, 7-7, 9-10, 11-13, 12-16, 14-19, 18-21, 23-24, 27-31, 30-31, 31-31, 34-34

Tilskuertal: 2.000

Herreligaen, 24. runde: Mors-Thy Håndbold - TMS Ringsted