Victor og Svane.JPG (2)
DR7A6261.JPG

TTH venter i Thyhallerne

For 9. gang i denne sæson skal Mors-Thy Håndbold på jagt efter to point i Herreligaen, når vi møder TTH Holstebro lørdag eftermiddag i Thyhallerne. TTH Holstebro har 7 point efter de første 8 kampe og er placeret som nr. 8 i ligaen.

For Rasmus Henriksen bliver det en speciel kamp af flere årsager. Fra næste sæson skifter keeperen Mors-Thy Håndbold ud med TTH Holstebro, hvor Rasmus’ ven og mangeårige holdkammerat, Frederik Bjerre, slår sine folder på venstre fløj.

- Vi går til kampen som alle andre og har forberedt os, som vi plejer. Vi har god selvtillid fra de sidste kampe, og vi står godt sammentømret i ligaens måske bedste forsvar lige nu, og kan vi få det op og køre, så skal det være os der får to point i en fyldt Thyhal i morgen, lyder det fra Rasmus Henriksen.

- Jeg vil altid gerne gøre det godt og i morgen er ingen undtagelse, men det er specielt for at mig at stå overfor min kommende klub og overfor Frederik, som jeg har spillet håndbold sammen med i 15 år. Han er uden tvivl den spiller, der har skudt flest gange på mig, så det bliver spændende at se, hvem der får det mentale og spillemæssige overtag, siger Rasmus Henriksen.

Herreligaen, 9. runde: Mors-Thy Håndbold - TTH Holstebro
Lørdag d. 14. oktober 2023 kl. 14.00 i Thyhallerne
Dommere: Jesper Madsen og Mads Hansen
Observatør: Jens Henriksen

Billetsalg på: https://shop.morsthy.dk/
Kampen kan som altid følges via livescore i Tophåndbolds app og på Mors-Thy Håndbolds Instagram

Rasmus Henriksen er personligt sponseret af XL Byg Tømmergaarden / Airtox