Victor og Svane.JPG (2)
DR7A9563.jpg

Turen går til Århus

Næste kamp i Mors-Thy Håndbolds program er mod Århus Håndbold. Erik Veje Rasmussens tropper er startet godt ud i ligaen og ligger pt. på en flot 4. plads med samme pointantal som Skjern Håndbold og Bjerringbro-Silkeborg som nr. hhv. 2 og 3 - Skjern Håndbold dog med en kamp mindre.

Sidste sæson skuffede holdet fra Smilets By ved ikke at kvalificere sig til slutspillet. I den forbindelse blev dødsstødet givet i Thy Hallerne tilbage i marts måned, hvor Mors-Thy Håndbold sendte sine gæster ud i mørket med en sejr på 25-21.

Lasse P. og Co. har fået armene ned efter sidste uges flotte sejr over TTH Holstebro og skal nu forsøge at følge op den kamp:

- Det er klart at efter en sejr i en så fed kulisse, så er der god stemning i truppen, så det har været en god uge med højt humør og nogle gode træningspas, og det er fedt.

I morgen venter en hård fysisk kamp, hvor vi skal sørge for at komme ud og klappe til deres to storspillende backs, Torben Petersen og Anders Kragh Martinusen, som begge har fået godt gang i skudarmen - kommer de først i gang, kan det blive svært for os. Der ud over skal vi holde et vågent øje med islandske Ómar Ingi Magnússon, som har vist mange gode kvaliteter.

Vi skal turde at løbe med Århus Håndbold og forsøge at udnytte, at de skifter et par spillere ud mellem forsvar og angreb og forhåbentligt få nogle lette mål den vej. Derudover skal vi igen have gang i det gode defensive samarbejde mellem vores forsvar og Larsen som sikker sidste skanse - kan vi det og samtidig steppe nogle trin op angrebsmæssigt og bevare samme gode indstilling fra TTH-kampen, så tror jeg på, at alt kan ske i Århus, lyder der fra Lasse P.

Bette Balkan er igen på færde og sender en busfuld fans afsted fra Sparekassen Thy Arena | Mors - og mon ikke der også dukker en del Århus-bosatte Thy- og Morsingboer i Ceres Arena, så vi igen kan forvente på den pæne side af 100 blå fans til en kamp på udebane:

- Det lyder da dejligt. Vi er voldsomt glade for, at folk har lyst til at komme og bakke os op på udebane også, det giver os god energi på banen, og det er bare fedt at høre vores fans uanset hvor i landet vi spiller, slutter Lasse af.

 

888ligaen, 8. runde: Århus Håndbold - Mors-Thy Håndbold
Lørdag d. 21. oktober 2017 kl. 15.00 i Ceres Arena

Billetter til kampen kan købes her: https://billet.aarhushaandbold.dk/events

Kampen kan følges via liveopdateringer på http://tophaandbold.dk/livescore og live på Limfjord Plus med Jan K.