Victor og Svane.JPG (2)
Nikolaj-Pedersen_1.jpg

Turen går til GOG

Nu skydes 888ligaen i gang

Onsdag aften spiller Mors-Thy Håndbold sæsonens første kamp i 888ligaen. GOG Håndbold er modstanderen, og der er ingen tvivl om, at der venter MTH-gutterne en svær opgave i det sydfynske.

I sidste sæson strøg GOG direkte i slutspillet, hvorfra de spillede sig videre til semifinalerne og sluttede sæsonen med en bronzemedalje. Ligeledes var GOG blandt de fire bedste i Santander Cup, hvor finalen blev tabt til HC Midtjylland - så det er en stærk modstander vi skal op mod i morgen.

Nikolaj Pedersen og Lasse Justesen ser dog frem mod opgaven:

- Vi glæder os helt vildt til at komme i gang. Det er jo det her, vi render og træner for hver dag og slider os igennem opstarten for, så selvfølgelig glæder vi os til at komme i gang med 888ligaen.

Første turneringskamp er altid speciel - nu er de ”gratis” kampe, hvor vi har kunnet eksperimentere, overstået, og nu er der noget på spil. Det bliver svært at tage til GOG at vinde, men vi spiller for chancen og for at spille en god kamp, så vi får en god start på ligaen, siger Niko P, og Lasse Justesen fortsætter:

- Vi har stadig megen fokus på os selv, da vi er et nyt hold, som stadig er i gang med at finde vores spillestil. Vi har bl.a. set GOG’s Santander Cup-kamp mod Lemvig, hvor de spillede lige op, og troen på at vi kan vinde er helt klart til stede.

Vi skal holde et vågent øje med Niclas Kirkeløkke, og så skal vi for alt i verden have stoppet GOG’s velsmurte kontramaskine, lyder det fra Juste.

Som bekendt var Mors-Thy Håndbold allerede på banen i lørdags i Santander Cup mod Aalborg Håndbold, men ifølge de to herrer er turneringskampene og cup-kampene to vidt forskellige ting:

- I Santander Cup er der kun én vej - der kaster man alt over bord, fordi det er knald eller fald. I turneringskampene, hvor der er points på spil, er det lidt en anden sag, fordi ét point eller sågar ét mål kan være altafgørende, når vi står i marts, og pladserne i rækken skal fordeles.

 

888ligaen, 1. runde
GOG Håndbold - Mors-Thy Håndbold
Onsdag d. 14. september kl. 19.30
GOG Arena
Stærkærvej 1
5884 Gudme

Kampen kan følges på Limfjord Plus og via liveopdateringer på http://tophåndbold.dk/livescore/

Rundens øvrige kampe:
TM Tønder - Skjern Håndbold
Århus Håndbold - TTH Holstebro
KIF Kolding - Skanderborg Håndbold
SønderjyskE - Aalborg Håndbold
Ribe-Esbjerg HH - HC Midtjylland
Randers HH - BSV