Victor og Svane.JPG (2)
Holdfoto 16_17.jpg

Turneringsstart for 2. division

Sæsonudlæg mod NNFH Lemvig

Onsdag aften indleder Mors-Thy Håndbolds 2. division sæsonen mod NNFH Lemvig på hjemmebane i Jyske Bank Mors Arena. Igen i år er det en ung trup, som Lars Krarup og Lasse Sunesen har at råde over, så ifølge Lars Krarup er alt er ved det gamle:

- Igen i år har vi en del ny-oprykkede U18-spillere blandet med nogle 2. årsseniorer og en enkelt mere rutineret spiller i Feri Stranigg, som er bror til János Stranigg fra ligatruppen. Vores opstart har været en udfordring, da vi har trænet mindre sammen som hold, end vi nogensinde har gjort, hvilket jo er positivt, da det er fordi der er mange af de unge spillere, som træner sammen med ligatruppen.

Vi er selvsagt et ungt hold, og vi skal bruge vores hurtighed til at få en masse kontramål i kampene. Vi har spillet tre træningskampe i opstarten, hvor vores hurtighed har været afgørende, hvor vi har stået godt i forsvaret, og vores keepere har leveret stærke præstationer - og så skal jeg have proppet vigtigheden af, at en håndboldkamp varer 60 minutter, og at der skal arbejdes i samtlige 60 minutter, ind i drengene, siger Krarup og fortsætter:

- Vi har haft en fin optakt, selv om den har været og stadig er præget af skader: Frederik Nørbjerg, Jakob Poulsen og Kristoffer Kristensen er ude med langvarige skader, og de tre kan vi nok først forvente tilbage på banen i november eller december måned. Der udover har ligatruppen jo også nogle skader, som gør at nogle af spillerne fra 2. division træner med der. Vores opstartstræning har været masser af konditionstræning, så formmæssigt bliver det ikke noget problem - men som sagt er vi meget unge og dermed ikke særligt rutinerede, så det bliver spændende og se hvor langt det kan bære os i sæsonen.

Vi glæder os helt vildt til at komme i gang med sæsonen i morgen, og vi er klar til ar give den fuld pedal, så vi forhåbentligt kommer godt fra land. Vi skal møde NNFH Lemvig, som vi ikke ved ret meget om - de er ligesom os andethold, så vi ved ikke, om de har spillere fra deres 1. division med til kampen. Vi håber, at folk kommer i hallen og ser kampen - vi lover, at der er fart på, slutter Krarup. 

2. division: Mors-Thy Håndbold - NNFH Lemvig
Onsdag d. 21. september kl. 20.00 i Jyske Bank Mors Arena.

Der er gratis entré til kampen.
Se kampprogram for 2. division her: http://morsthy.dk/hold-kampe/2-division/stilling-kampprogram