Victor og Svane.JPG (2)
U19 Akademi.jpg

U19 Drengene er klar til DM Final4-weekend

Mors-Thy Håndbold Akademis U19 Drenge 1 står overfor sæsonens vigtigste kampe, når DM Final4 venter i denne weekend. DM-stævnet afholdes i GOG, hvor også de fire bedste U17 drengehold sætter hinanden stævne. Mors-Thy Håndbold Akademi møder GOG Håndbold i semifinalen lørdag, mens den anden semifinale står mellem FIF og Skanderborg Håndbold.

- Vi møder GOG, der ligesom os har mange store talenter. De er gode på alle pladser, også når de skifter ud, så det er en stor udfordring, og vi skal præstere på topniveau for at slå dem, siger Lars Krarup

Akademi-drengene drømmer om guld

- Forventningerne er, at vi gør god figur, og så drømmer vi da alle sammen om at komme hjem med guld. Men bare det at vi er blandt de fire bedste hold i Danmark og skal spille Final4 med et hold bestående stort set af U19-spillere, det er stort. Og så er det jo altid spændende med sådan en weekend - alle skal virkelig ramme et højt niveau, hvis vi skal have noget med hjem.

- For de her drenge er det her det største, de endnu har oplevet i deres håndboldkarriere, så jeg tror da, at der er lidt flere sommerfugle i maverne, end der plejer at være, og sådan skal det være. Drengene er klar - det er vi alle sammen, og vi er spændte og glæder os.  

U19 drengene går på banen til den anden semifinalekamp, som fløjtes i gang kl. 17.00.