Victor og Svane.JPG (2)
Lemvig.jpg

Uafgjort mod Lemvig-Thyborøn Håndbold

Det blev en varm og rodet sommerkamp i Hurup Hallerne, da Mors-Thy Håndbold og Lemvig-Thyborøn Håndbold tørnede sammen i en træningskamp i forberedelserne frem mod Santander Cup og turneringen. Mors-Thy Håndbold var uden Marcus Dahlin, Frederik Tilsted, Kasper Kristiansen og Kristoffer Jessen.

Gæsterne kom bedst fra start og bragte sig i front med 6-2, inden Mors-Thy’erne kom op i gear og bragte balance i regnskabet ved 6-6. Herefter fulgtes de to hold ad til pausestillingen 16-16.

I anden halvleg fik Mors-Thy Håndbold bedre fat i forsvaret, mens det stadig kneb med spillet frem ad på banen. Hjemmeholdet bragte sig foran med et par mål, men Lemvig-Thyborøn hang på og bragte sig foran 28-26 i kampens sidste minut. En hurtig udligning på en knastør underhånd fra Erik Toft og en scoring i absolut sidste sekund fra Lasse P. sikrede Mors-Thy Håndbold et uafgjort resultat.

Søren Hansen:
- Vi får løbet en masse i en varm hal. Vi viser god løbeenergi, men vi mangler noget omtanke. I første halvleg laver vi nogle dumme forsvarsaktioner, bliver snydt i dueller og går unødigt frem. Vi snakker en del om forsvaret i pausen, og jeg synes, at det er bedre i anden halvleg, hvor vi får flere skud i de rigtige zoner, dog mangler vi stadig en smule tålmodighed, når Lemvig står længe med bolden. Angrebsmæssigt får vi prøvet en del af. Vi får spillet mange forskellige systemer - vi har Sommer med igen, og Stefan tager masser af ansvar, viser gå-på-mod og ofrer sig.

Men vi skal op i gear, og jeg glæder mig til kampen mod Aalborg Håndbold på tirsdag. Vi kan konstatere, at det er godt, at der er lang tid til turneringsstart.

Lasse P. satte sidste scoring ind i kampens allersidste sekund:
- Jeg skyldte vist lidt, så det var rart at den gik ind! Vi laver alt, alt for mange fejl, specielt i vores andenbølge op ad banen, som resulterer i, at vi får bolden lige tilbage i hovedet.

Set over hele kampen er vi skuffede og ikke tilfredse med, at vi spiller uafgjort, men set over kampens sidste minutter kan vi vist godt være tilfredse med resultatet.

 Tak til alle tilskuere der havde fundet vej til kampen og til de fremmødte sponsorer til før-kamp-arrangementet for en fornøjelig stemning i Hurup Hallerne.

 

Træningskamp: Mors-Thy Håndbold - Lemvig-Thyborøn Håndbold 28-28 (16-16)

Målscorere:
Nicolaj Spanggaard 4
Nicolai Sommer 4
Lasse Pedersen 4
Erik Toft 4
Asbjørn Madsen 3
Stefan Nielsen 3
Kasper Lindgren 2
Søren Nørgård 2
Jacob Hessellund 1                 
Mads K. Andersen 1

Stillinger undervejs: 2-6, 6-6, 13-12, 16-16, 21-19, 23-23, 26-24, 26-28

Tilskuertal: 200

Næste kamp: Mors-Thy Håndbold - Aalborg Håndbold
Tirsdag d. 7. august kl. 19.00 i Midtmors Sport, Ø. Jølby
Gratis entré