Udfald blev dyrt

En stærk start defensivt blev omsat til tempofyldt håndbold, hvor det tredje mål i træk af Frederik Tilsted bragte Mors-Thy Håndbold foran 4-6. Den stærke defensiv fortsatte, men desværre blev de gode chancer ikke omsat til en føring. Den manglende kynisme blev dyr og fra 10-10 efter 25 minutter, tabte vi de sidste fem minutter af 1. halvleg med 6-1, og gik dermed til pause bagud 17-11 efter en halvleg hvor vi i store perioder styrede kampen.

Det blev ikke nemmere i anden halvleg med de tre første mål til Skjern Håndbold, som bragte dem op med ni mål. Herefter blev resten af kampen afviklet med 7-6 offensivt. Vi tilspillede os store chancer, og fik også øget scoringsfrekvensen betragteligt og hentet noget af hjemmeholdets føring, men Skjern Håndbold var dygtige til at udnytte det tomme mål både ved scoringer og fejl, og det blev til en sikker Skjern-sejr på 35-27.

Næste kamp er tirsdag d. 20. februar kl. 20.00 i Gråkjær Arena.

Herreligaen, 21. runde: Skjern Håndbold - Mors-Thy Håndbold 35-27 (17-11)

Udvisninger: Skjern Håndbold 4, Mors-Thy Håndbold 4

Stillinger undervejs: 3-3, 3-5, 8-7, 10-10, 12-10, 14-10, 18-11, 20-11, 21-14, 27-17, 30-20, 31-24

Tilskuertal: 3.046

Herreligaen, 22. runde: TTH Holstebro - Mors-Thy Håndbold