Victor og Svane.JPG (2)
IMF.jpg

Velkommen til Ian Marko Fog

Jeg er flyttet til det naturskønne Nykøbing Mors, og er nu i fuld gang med min stilling som administrerende Direktør her i klubben. Det drejer sig om at få et større overblik og møde alle medarbejdere og folk tilknyttet til klubben.

Jeg har fået et vældig godt indtryk og er blevet godt modtaget. Jeg arbejder hårdt på min dialekt, men har en fornemmelse af, at det går i den rigtige retning.

Jeg glæder mig utrolig meget til den nye sæson, vi har et yderst kompetent trænerteam og en stærk talentfuld trup krydret med god rutine. Opbakningen fra tilskuerne med Bette Balkan i spidsen giver mange point på vores to hjemmebaner, og det bliver fedt at være en del af den stemning.

Som et ekstra krydderi i år og i forlængelse af den flotte sæson, skal vi ud at spille europæisk. Det bliver mod storholdet tyske VfL Gummersbach, som er blevet yderligere forstærket med tre internationale landsholdsspillere, hvor franske Kentin Mahé er den mest kendte. Jeg har haft fornøjelsen at spille i Gummersbach i 6 år, blandt andet sammen med deres nuværende træner, verdensstjernen Gudjón Valur Sigurdsson fra Island, og de kommer ikke til at undervurdere os.

Dansk håndbold er i en rivende udvikling, landsholdet buldrer derudaf, og ligaen i Danmark var med Aalborg Håndbolds imponerende indsats repræsenteret i selveste CL-finalen mod mægtige Barcelona. I min optik går vi mod at være den tredjebedste liga i verden. Det stiller også nogle ekstraordinære krav til os klubber i forhold til økonomi og kvalitet. Vores Naboer fra Aalborg har vist vejen, de har løftet vores produkt, og hvis man vil være med, hvor det er sjovt, så kræver det en bred opbakning.

Derfor håber vi også meget, at I vil støtte op omkring de nye tiltag vi laver. Udover European League-kampen, som bliver en fantastisk oplevelse på hjemmebane, får vi også Hannover-Burgdorf på besøg her i opstarten den 20. august kl. 18.30 i Thy hallen, hvor vi har præsentation af holdet og de nye spillere. Det er komikeren Simon Jul, som er konferencier og det bliver en brag af en kamp.  Her vil vi for alvor mærke styrken fra den stærke tyske bundesliga, de kommer med alle deres OL-spillere, og det kan give en fin forsmag på hvor vi står inden det vitale opgør mod Gummersbach.

Vi tager en flad 100 kr. seddel for entréen og det er inklusiv en øl eller sodavand. Vi vil gøre alt for, at det bliver en fest, hvor I kan få en god snak med alle spillere efter kampen. Billetsalget til kampen starter onsdag d. 1. august kl. 15.00 på https://shop.morsthy.dk/

Vi håber meget på at se så mange af jer som muligt