Victor og Svane.JPG (2)
Emil Bergholt.JPG

Velkommen til sæson 20/21

Første kamp i en helt ny og lang turnering starter i morgen, når Mors-Thy Håndbold tager imod TMS Ringsted i sæsonpremieren på Herre Håndbold Ligaen. Vi glæder os - også selvom kampen bliver spillet i et andet set-up end det, vi er vant til i Sparekassen Thy Arena | Mors. Vi er som alle andre underlagt Corona-restriktioner og må derfor kun være 500 mennesker i hallen til kampen.

Mors-Thy Håndbolds anfører, Emil Bergholt, ser frem til endelig at skulle spille om point.

- Vi har haft en fin optakt til turneringsstarten med et par gode træningskampe og to pokalkampe, som har haft betydning - men nu glæder vi os til at komme i gang med turneringen og spille om point. Det har været en hektisk periode, fordi vi har skullet nå en del på kort tid, men jeg synes, at vi er kommet fint ud af det og føler at vi står fint rustet til kampen mod TMS Ringsted.

Nye spillere er faldet godt til
Mors-Thy Håndbold har fået tilgang af syv nye spillere til denne sæson, og alle mand er ifølge Emil Bergholt faldet rigtig fint ind i truppen.

- De nye er nogle fantastiske drenge, og jeg synes, at de er kommet godt ind på holdet. Det samme med Jonas Wille, som er en spændende træner, nede på jorden og taktisk klog og meget menneskelig, som vi også kender fra Søren Hansen, så det er rigtigt fint.

Vi er favoritter
TMS Ringsted er oprykkere efter en enkelt sæson i 1. division. Holdet trænes Christian Dalmose, der som regel har en overraskelse eller to i ærmet.

- Der venter os en kamp mod et hold som kommer og ikke har så meget at miste, som det er, når man er oprykker. Det er en kamp, hvor vi er favoritter, men det skal vi også kunne klare, og vi skal kunne matche den gejst, som et oprykkerhold kommer med, hvilket jeg heller ikke er i tvivl om, at vi kan.

Og så glæder vi os bare over igen at skulle spille på hjemmebane. Vi ville selvfølgelig helst have haft 1500 mennesker på lægterne, men jeg er ikke i tvivl om, at der nok skal blive god stemning - alt andet vil undre mig her på Bette Balkan.

Herre Håndbold Ligaen, 1. runde: Mors-Thy Håndbold - TMS Ringsted
Lørdag d. 5. september 2020 kl. 15.30 i Sparekassen Thy Arena | Mors
Dommere: Kalle Thygesen og Jacob Jæger Pagh
Observatør: Jens Nybo

Kampen kan følges via livestreaming på Mors-Thy Håndbolds facebook

Læs kampmagasinet her: https://indd.adobe.com/view/a351210d-9ca1-4437-8901-37ca4b173e4f

Der er ikke mulighed for at købe billetter i indgangen.
Der er ikke adgang på Jesperhus-sæsonkort eller klubkort fra HF Mors eller Thisted IK