Victor og Svane.JPG (2)
4_Kasper_Lindgren.JPG

Ventetiden er forbi

Ventetiden er forbi. Lørdag eftermiddag går det løs, når Mors-Thy Håndbold tager hul på Herreligaen 23/24 i sæsonens første kamp mod KIF Kolding på udebane i Sydbank Arena.

Truppen er klar, og vi ser frem ligapremieren, hvor vi også fejrer KIF Koldings 40 år i den bedste danske håndboldrække. I den anledning er der gratis adgang til kampen – billetter kan hentes her: https://billet.kif.dk/kampe

- Vi glæder os. Det er kampene, der er det sjove, og det bliver godt at komme i gang med ligaen efter alt det hårde arbejde, der er gjort i opstarten. Jeg synes, at vi har et spændende hold, og jeg glæder mig til, at vi skal måle os i ligaen og se, hvor vi står med det hold vi har, siger Kasper Lindgren.

- Vi står godt rustet, synes jeg. Vi har noget, vi gerne vil revanchere fra pokalkampen, hvor der var en del små punkter, som vi kan optimere på, før det bliver rigtigt godt. Dem har vi trænet på i denne uge, og det ser fornuftigt ud i forhold til det, vi har snakket om.

- KIF Kolding har haft en del udskiftning på holdet og de har nogle skader, som gør det lidt svært at blive klog på, hvad vi skal møde. De har nogle dygtige spillere, som vi har godt kendskab til her fra Mors-Thy Håndbold. Vi har haft nogle gode og spændende opgør mod KIF de sidste år, så jeg tror, at det bliver en fed kamp med drøn på – det er to hold, der ligger godt til hinanden, og KIF Kolding er et af de hold, vi skal slå, hvis vi skal i slutspillet, lyder det fra Kasper Lindgren.

Herreligaen, 1. runde: KIF Kolding - Mors-Thy Håndbold
Lørdag d. 2. september 2023 kl. 16.00 i Sydbank Arena, Kolding
Dommere: Jeppe Theis Vestergaard og Teodor Mygind
Observatør: Claus Adelgaard

Der er gratis adgang til kampen. Billetter kan bookes her: https://billet.kif.dk/kampe
Kampen kan følges via livescore i Tophåndbolds app

Kasper Lindgren er personligt sponseret af NIC Denmark