Victor og Svane.JPG (2)
10_Mads_Svane.JPG

Veteran Match mod Fredericia HK

Når Mors-Thy Håndbold går på banen mod Fredericia HK søndag eftermiddag, skal det lokale mandskab forsøge at gentage den stærke præstation fra den seneste kamp og sejr over SAH. Dagens modstander er kommet godt fra land med sejre over BSH og Skjern og uafgjort mod Lemvig-Thyborøn.

Mors-Thy Håndbolds Mads Svane fortæller om et modstanderhold med et meget alternativt forsvar.

- Det bliver spændende, fordi det er et helt anderledes forsvar, end det vi plejer at møde. Fredericia dækker ekstremt offensivt, nærmest mand-mand i 60 minutter i de fleste kampe, så det bliver en kæmpeudfordring, men også en udfordring, som jeg føler, at vi er klar til. Det er meget enten eller mod sådan et forsvar: Får vi prikket hul på bylden og begynder at løbe lidt om hjørner med dem, så bliver de sårbare, fordi de ikke har den opbakning omkring sig, som man vil have i et 6:0-forsvar. Omvendt hvis de får lavet spilstop og rammer os i tacklingerne, før vi får sat vores dueller ind, så kan det blive svært for os, lyder det fra playmakeren, som ser positivt på Mors-Thy Håndbolds muligheder i kampen.

- Jeg synes, at vi har gode chancer. Vi er på hjemmebane i Thisted, hvor det aldrig er sjovt at komme som modstander, og vi håber selvfølgelig på god opbakning i hallen - det er der, vi er allerbedst, hvor vi kan drage nytte af tilskuerne og få hele hallen med, når det spiller for os. Så vi glæder os til masser af mennesker på lægterne, der er klar til at skabe en fest, siger Mads Svane.

Herreligaen, 4. runde: Mors-Thy Håndbold - Fredericia HK
Søndag d. 17. september 2023 kl. 14.00 i Thyhallerne
Dommere: Thomas Kalisz Nielsen og Michael Søegaard
Observatør: Flemming Beck Rasmussen

Billetsalg på: https://shop.morsthy.dk/
Kampen kan følges via livescore i Tophåndbolds app

Mads Svane er personligt sponseret af Mors-Thy Håndbolds hovedsponsor Thisted Forsikring

Mors-Thy Håndbold er en del af Veteran Match, der med støtte fra Grundfos Fonden afvikles over hele landet i september måned i samarbejde med DIF Soldaterprojekt fra Danmarks Idrætsforbund. Et unikt samarbejde mellem samtlige klubber i 3F Superligaen og NordicBet Ligaen, ishockeyklubberne i Metal Ligaen og stort set alle håndboldklubber i Herreligaen med henblik på at give Danmarks soldaterveteraner en fortjent anerkendelse for deres indsats i verdens brændpunkter.

Netop anerkendelsen markerer vi ifm. kampen mod Fredericia HK, hvor vi har inviteret en række veteraner til håndbold. Efter indløbet, vil vi derfor bede alle om at rejse sig og give veteranerne en stor klapsalve som et vidnesbyrd om Danmarks anerkendelse for deres store og vigtige indsats.