Victor og Svane.JPG (2)
webfoto.jpg

Veteran Match mod SønderjyskE Herrer

Når vi afvikler onsdagens HTH Herreligakamp mod SønderjyskE Herrer, hylder vi samtidig de danske veteraner. Kampen er nemlig en del af DIF’s Soldaterprojekt, Veteran Match, som har til formål at hylde de danske soldaterveteraner og skabe gode rammer for at få dem ud på arbejdsmarkedet. Både de, som er blevet skadet fysisk og/eller psykisk at være på mission i globale brændpunkt, og de som af andre grunde står uden for arbejdsmarkedet efter overgangen fra militær til civil.

Over 30 veteraner, som har kæmpet for Danmark, har meldt deres ankomst til kampen, og vi glæder os til at hylde dem med klapsalver umiddelbart inden kampen fløjtes i gang.

På banen er Lasse P. en af dem, der skal kæmpe for point mod SønderjyskE Herrer.

- Der venter os en fysisk kamp. De har nogle store gutter i deres forsvar, som vi gerne skal undgå at komme for tæt på. Så er det en kamp, hvor vi defensivt skal holde øje med Noah Gaudin og Andreas Lang, som har være godt spillende de sidste par kampe, så hvis vi kan få nogenlunde styr på dem, så tror jeg, at vi er nået langt. Vi glæder os til at spille på hjemmebane igen og håber naturligvis på, at vi kan trække det længste strå med Bette Balkan i ryggen, lyder det fra Mors-Thy Håndbolds højre fløj.

I forbindelse med Veteran Matchen kan du købe specialdesignede Veteran Match-pins, og vi har fremstillet 3 stk. eksklusive spillertrøjer med Veteran Match-logo, som bortauktioneres på Odendo. Overskuddet fra salg af pins og trøjer går til at styrke arbejdet med skadede veteraners foreningsdeltagelse i landets godt 40 Safe Zones.

HTH Herreligaen, 6. runde: Mors-Thy Håndbold - SønderjyskE
Onsdag d. 28. september 2022 kl. 18.30 i Sparekassen Thy Arena | Mors     
Dommere: Henrik Grønvald Nielsen og Jakob Falkenberg Hansen
Observatør: Jan Sabro

Billetsalg på https://shop.morsthy.dk/

Kampen kan ses på TV2 Sport og følges via livescore i Tophåndbold app’en