Victor og Svane.JPG (2)
Jubilæum 10 år v3.jpg

Vi fejrer Bette Balkan 10 års Jubilæum

I disse dage er det 10 år siden, at Mors-Thy Håndbold spillede slutspil for første gang i klubbens historie. Et forrygende slutspil blev toppet med en sejr i Randers lørdag d. 4. maj 2013 - en dag og en kamp, som tilhængere af Mors-Thy Håndbold aldrig glemmer. Kampen gav adgang til to semifinaler mod Aalborg Håndbold, som samlet blev tabt med mindst mulig margin, og dermed blev det til to bronzekampe mod Skjern Håndbold.

Dermed er det også 10 år siden, at Bette Balkan så dagens lys. Mors-Thy Håndbolds fanklub opstod nemlig i kølvandet på succesen på banen, og her et årti, 3 formænd, bunkevis af slidte trommeskind, et utal af hæse sangstemmer og et hav af kampe senere, er fanklubben still going strong. Og ”strong” er kodeordet, for opbakningen både til og fra Bette Balkan er større og stærkere end nogensinde.

De første 10 år skal naturligvis fejres, og det gør vi i forbindelse med vores kamp mod SønderjyskE onsdag d. 3. maj. Festen starter kl. 17.30 i hal 2, hvor Bette Balkan byder på pølser, brød, øl og sodavand til alle, som har billet til håndboldkampen.

Vi har inviteret gæster med tilknytning til Bette Balkan og Mors-Thy Håndbold og glæder os til en hyggelig aften inden kvalifikationskampen mod SønderjyskE.

Køb din billet til kampen her: Mors-Thy Håndbold (morsthy.dk) og vær med til at fejre Bette Balkans 10 års Jubilæum.