Victor og Svane.JPG (2)
Kasper Lindgren (2).JPG (1)

Vi fylder hallen mod Skjern Håndbold

Lørdag eftermiddag byder vi igen indenfor til liga-håndbold, når Skjern Håndbold gæster Sparekassen Thy Arena | Mors. Opgøret er det tredje mod Skjern i denne sæson, og i de to foregående kampe er lørdagens gæster løbet med sejren.

Mors-Thy Håndbolds Kasper Lindgren ser muligheder i kampen.

- Jeg tror og håber, at det bliver en spændende kamp. Skjern Håndbold har et presset program med europæiske kampe, og det kan vi måske lukrere lidt på. Skjern er all-over et rigtigt fint hold, som har gjort det godt denne sæson, men de har også haft nogle udsving på det seneste, og det er motivation for, at det også kan være os, der kan nappe et par point mod dem, lyder det fra Lindgren.

- Vi har trænet og spillet godt gennem længere tid, og på et eller andet tidspunkt skal det udmønte sig i mere, og vi satser meget på, at det bliver i denne kamp. Vi har fundet en defensiv organisation, hvor vi lukker færre mål ind, og så har vi fået gjort vores angrebsspil mere stabilt, siger Kasper Lindgren.

Der er ganske få siddepladser tilbage til kampen, og det glæder Mors-Thy Håndbolds Co-anfører.

- Det er unikt. Folk kommer til kampene, selv om det ikke går som ventet. Vi er meget taknemlige for, at vi kan fylde hallen til en kamp som den her, og det fortæller bare om, hvilken fan-kultur vi har her i Mors-Thy Håndbold.

HTH Herreligaen, 24. runde: Mors-Thy Håndbold - Skjern Håndbold
Lørdag d. 25. marts 2023 kl. 15.00 i Sparekassen Thy Arena | Mors
Dommere: Jonas Primdahl og Lasse Wahlstrøm
Observatør: Jens Nybo

Få billetter tilbage på Mors-Thy Håndbold (morsthy.dk)
Kampen kan følges via livescore i Tophåndbolds app

Kasper Lindgren er personligt sponseret af NIC Denmark