Victor og Svane.JPG (2)
Frivillige.jpg (1)

Vi har Danmarks bedste frivillige

De lægger gulvreklamer, afvikler storskærme, spiller musik, sætter bander op, sælger lodsedler og ølkasser, tager imod gæster, scanner billetter, reparerer ting, tørrer gulv, lægger klappepap på sæderne, dækker borde, laver statistik, smiler, rydder op og sørger for god ro og orden, ja, vi kunne blive ved! Kort sagt - så sørger de for, at Mors-Thy Håndbold kan afvikle ligakampe, VIP-arrangementer, firmaarrangementer, SpinningEvent, Mors-Thy Lotteri mm.

Ovenstående er blot et lille udpluk af opgaver, som varetages af frivillige kræfter hos Mors-Thy Håndbold. I alt 75 frivillige medhjælpere er fast tilknyttet til klubben, og dertil kommer et korps af ”Freelance Frivillige” - bl.a. gode folk fra Mors-Thy Håndbolds fanklub, Bette Balkan, som træder til ved ekstra opgaver som eks. pakning og salg af ølkasser, salg af lodsedler og opstilling til større arrangementer.

Vi synes selv, at vi er privilegerede. Og vi er stolte af den store opbakning, det enorme engagement og de tusindvis af frivillige timer, der bliver lagt i vores klub år efter år. Det skal I have tak for.

Uden frivillige, ingen Mors-Thy Håndbold.

Mors-Thy Håndbolds frivillige er sponsoreret af:
Bageriet
Thisted Forsikring
Thisted Kommune
3N Lakering
Sparekassen Thy
MTH Biler

Kunne du tænke dig at blive frivillig i Mors-Thy Håndbold, så kontakt Stuggi på tlf. 5129 6440 eller camilla@morsthy.dk - Du kan læse mere om at være frivillig her