Victor og Svane.JPG (2)
Før_Skanderborg.jpg

Vi møder Skanderborg Håndbold

Lørdag eftermiddag drager Mors-Thy-truppen østpå, når vi møder Skanderborg Håndbold i Fælledhallen også kaldet Orangeriet. På Skanderborg Håndbolds holdkort finder vi en tidligere Mors-Thy-trio, nemlig Morten Balling, Morten Olesen og Rasmus Kaagaard. De tre har i Kasper Irmings fravær boltret sig i bagkæden hos hjemmeholdet, sammen med bl.a. Martin Mauer og Mathias Smed. I Skanderborgs mål står Kristoffer Laursen, som ofte er garant for spektakulære redninger. Skanderborg har 2 point efter de første fem kampe, dem hentede de i en 10-målssejr over TM Tønder, og ellers har den stået på nederlag til SønderjyskE, HC Midtjylland, Skjern Håndbold og senest Ribe-Esbjerg HH.

Historisk set har Mors-Thy Håndbold ikke altid haft det lige let med Skanderborg Håndbold, og vi skal da også tilbage til marts 2015 for at finde den seneste Mors-Thy-sejr. Lad os håbe, at det ser anderledes ud efter kampens sidste fløjt i morgen.

Allan Toft Hansen forventer en hård og intens kamp:

- Jeg tror, at det bliver en hård kamp, hvor vi skal være der 100 %, for Skanderborg kommer helt sikkert med speederen i bund, og vi ligger tæt i tabellen, så begge hold har brug for pointene.

Vi skal holde os til taktikken, undgå for mange fejl og løbe som vi plejer, og det må for alt i verden ikke blive en kamp som mod GOG, hvor vi blev løbet over ende. Vi står fint i forsvaret, så vi skal ikke ændre så meget - vi skal fortsat stå kompakt og presse Skanderborg ud over kanterne, og sætte vores lid til at vores keepere tager de bolde der kommer derfra. Og så er det vigtigt at vi kommer hjem i vores returløb og er klar til at tage imod Skanderborgs kontra og andenbølge, for så tror jeg, at vi har en god chance.

Mors-Thy Håndbolds fantastiske fanklub, Bette Balkan, har igen glimret og samlet over 150 skønne blå fans, som er på lægterne til kampen i morgen, og det glæder Allan Toft:

- Vi har simpelthen de bedste fans! Det er så fedt, at de kommer og bakker os op, og jeg husker tydeligt sidste år, da vi spillede i Skanderborg, det var fantastisk! Jeg håber, at de kan lave en ligeså fed kulisse igen med masser af larm og opbakning - og forhåbentligt hjælpe os med at tage to point med hjem.

 

888ligaen, 6. runde: Skanderborg Håndbold - Mors-Thy Håndbold
Lørdag d. 7. oktober kl. 15.00 i Fælledhallen i Skanderborg

Bette Balkan har stadig pladser i bussen, og du kan købe billetter til kampen her: https://skanderborghaandbold.safeticket.dk/events
Afgang fra Sparekassen Thy Arena | Mors kl. 12.00. Tilmelding hos Jacob tlf. 60 80 41 33

Kampen kan følges via liveopdateringer på http://tophaandbold.dk/livescore og live på Limfjord Plus med Jan K.