Victor og Svane.JPG (2)
DR7A9825.JPG

Vi møder Skjern Håndbold i Thyhallerne

Den store indvielse af Thyhallerne skulle have været for en uges tid siden, men det bliver i stedet i morgen, onsdag, når vi møder Skjern Håndbold i den nyrenoverede og udvidede hal i Thisted. En modstander som Mors-Thy Håndbold gennem de senere år har spillet mange tætte og gode opgør imod, og som vi på en god dag med Bette Balkan på lægterne godt kan drille - vi håber, at det sker onsdag aften.

For Mors-Thy Håndbolds topscorer, Bjarke Christensen, er det et gensyn med barndomsklubben og et rigtigt godt håndboldhold.

- Skjern er inde i en rigtig fin periode. De er i god form, og de spiller noget godt håndbold. De står bundsolidt og kompakt i deres 6:0-forsvar - generelt er det bare et godt hold med nogle dygtige håndboldspillere. Vi skal ud at løbe med dem og se om vi kan score nogle kontramål. Det er et af ligaens pt. bedste forsvar, så der er nogle ting, vi skal have dæmmet op for, men får vi vores ting til at lykkes - vores skytter, vores kontra - så tror jeg, at vi har en god chance, siger Bjarke Christensen.  

- Det er længe siden, vi har spillet i Thyhallen, og vi har snakket om, at vi har savnet at spille i Thy, og at vi har glædet os til at spille i hallen, for alle ved, hvordan stemningen der kan være. Vi håber, at der bliver elektrisk stemning i Thy i morgen, slutter Bjarke Christensen.

HTH Herreligaen: Mors-Thy Håndbold - Skjern Håndbold
Onsdag d. 16. februar 2022 kl. 19.30 i Thyhallerne  
Dommere: Henrik Pagh Mortensen og Jesper Kirkholm Madsen
Observatør: Kjeld Løvqvist

Billetsalg: Mors-Thy Håndbold (morsthy.dk)

Kampen kan som altid følges via livescore på www.tophaandbold.dk/mth eller i app’en Tophåndbold, som kan downloades her: https://apps.apple.com/dk/app/toph%C3%A5ndbold/id1582157256?l=da