Victor og Svane.JPG (2)
Victor Norlyk.JPG

Victor Norlyk: - Det var fedt!

Han var her og der og alle vegne, da han kom på banen, og Victor Norlyk satte fart i spillet i Mors-Thy Håndbolds sejr over HC Midtjylland lørdag eftermiddag.

- Det var en god oplevelse. Vi er foran hele kampen, hakker lidt i første halvleg, men i anden halvleg løber vi generelt mere, og vi får bragt noget glæde ind i spillet. Det var min første kamp i Thy hallerne, og jeg kan rigtigt god lide at spille her - det er en god hal, hvor tilskuerne sidder tæt, og der er god stemning. Det var fedt, siger Victor Norlyk, som blev kåret til Man of The Match.

Også cheftræner Niels Agesen var tilpas efter kampen.

- Det føles rigtigt god med sæsonens første sejr, og jeg synes, at det er en god kamp. Det bliver lidt arytmisk i første halvleg grundet de mange udvisninger, men vi spiller fint, vi dækker fint op, men jeg synes, at HC Midtjylland får for mange mål, hvor de får lov at komme for tæt ind under vores forsvar. Det er unødvendigt, og der mangler vi noget kynisme. I den anden ende har vi god struktur på vores angrebsspil, men vi brænder igen for mange oplagte chancer - det er egentligt det eneste punkt, jeg er utilfreds med, siger Agesen, der roser stemningen i Thyhallen.

- Det var dejligt at være tilbage i Thisted, der var fin stemning og tryk på. Det er forskellen på at spille ude eller hjemme, at når vi har lidt modgang, så har vi nogen i ryggen, der bakker os op. Det har større betydning, end flere tillægger det, så vores hjemmebane betyder meget for os, fortæller cheftræneren.

Personlig sponsor for Victor Norlyk og Niels Agesen er Go’ Mad Spar Thy/Mors og Reron.

Næste kamp for Mors-Thy Håndbold er på fredag d. 23. september, hvor turen går til Helsinge i Nordsjælland.