Victor og Svane.JPG (2)
19_Victor_Norlyk.JPG

Victor Norlyk: - Perfekt at vi får et point med fra Kolding

Det sluttede uden vinder, da Mors-Thy Håndbold i går tog hul på Herreligaen mod KIF Kolding. Efter 40 meget flotte minutter fra Mors-Thy-mandskabet, fik hjemmeholdet momentum, og efter en nervepirrende afslutning endte kampen 29-29.

Victor Norlyk stod bag to af Mors-Thy Håndbold scoringer og 4 assists:

- Først og fremmest var dejligt at komme i gang med sæsonen, og det var en fed kamp, hvor vi sad på det meste – især i første halvleg og dele af anden halvleg. Men de rammer os med deres 5-1-forsvar, som vi ikke formår at løse, og det kommer til at koste os. Men det er helt perfekt, at vi hiver os op til sidst og får et point med herfra, det kan blive guld værd senere.

Victor og tvillingebror Magnus stod overfor storebror, Oliver, som er tilbage i KIF Kolding, og alle tre Norlyk-brødre var i startopstillingen.

- Det er altid specielt og sjovt at spille mod Oliver. Det er en kamp, vi meget gerne vil vinde, så det har vi lidt sjov med i familien. Det er det første point, Magnus og jeg får imod Oliver, så det er vi tilfredse med.

Cheftræner Niels Agesen var splittet efter kampen.

- Det er altid 50/50, når man får et point. Ud fra kampens spil og chancer ærgrer det mig, at vi ikke får to point, men kampen som helhed, hvor vi har en periode på 15 minutter, hvor vi kun laver 2 mål, og hvor KIF Kolding virkelig gør det svært for os, så er vi glade for et point, siger cheftrænere, der har roser til sin unge højre fløj, Malthe Bull, der fik sin ilddåb i Lasse Pedersens fravær.

- Malthe Bull skal have et stort skulderklap. Han har spillet et par ligakampe før, men det er første gang, at han starter inde og spiller 2 x 30 minutter, og så laver han 4 mål på fem forsøg og dækker fremragende op overfor en af ligaens bedste venstrefløje, det er imponerende, lyder det fra Niels Agesen.

Niels Agesen sender sine tropper i kamp igen på torsdag d. 7. september, når Aalborg Håndbold gæster Thyhallerne. Køb billet til opgøret HER

Victor Norlyk og Niels Agesen er personligt sponseret af hhv. Go' Mad Spar Thy/Mors og Reron