Victor og Svane.JPG (2)
Mads K. Andersen.JPG

Videre i Santander Cup

Der var dømt pokal-fest i Søften Kultur- og Idrætscenter, da Mors-Thy Håndbold besejrede Team Favrskov fra 3. division med cifrene 23-40 efter 7-17 ved pausen. Mors-Thy Håndbold leverede et stykke solidt arbejde og en god koncentreret indsats og sørgede for videre avancement i Santander Cup.

Cheftræner Søren Hansen:
- Det var en fin kamp fra vores side, hvor vi især i anden halvleg spillede fremragende håndbold. Vi kom hurtigt sikkert foran og havde derfra ingen problemer resten af kampen. Hele kampen igennem arbejdede drengene godt med koncentrationen - det kan være svært at spille mod et hold som Team Favrskov, som spiller uortodokst og anderledes end vi er vant til.

Vi fik fordelt ressourcerne fornuftigt og havde alle mand på banen, undtaget Nicolai Sommer, som ikke var med. Sommer udgik i kampen mod Århus Håndbold efter at have fået Besard Hakajs finger i øjet, og vi håber selvfølgelig at han snart er med igen. I dag blev det bl.a. til debut til Jakob Poulsen, som kvitterede med fire scoringer fra venstre fløj og Mads K. Andersen blev kampens topscorer med syv rene mål, alle sat ind efter pausen.

Vi er videre i Santander Cup. Tak til Team Favrskov og Søften Kultur- og Idrætscenter for et fint arrangement og en god håndboldaften i det Østjyske.

Santander Cup, 5. runde: Team Favrskov - Mors-Thy Håndbold 23-40 (7-17)

Målscorere:
Mads K. Andersen 7
Stefan Nielsen 6 (6)
Jakob Poulsen 4
Allan Toft Hansen 4
Erik Toft 4
Asbjørn Madsen 4
Lasse Pedersen 3
Kasper Lindgren 3
Nicolaj Spanggaard 2
Lasse Justesen 1
Ronnie Nicolaisen 1
Nickolei Jensen 1
Marcus Dahlin 1

Udvisninger: Team Favrskov 2, Mors-Thy Håndbold 0

Næste kamp: Aalborg Håndbold - Mors-Thy Håndbold
Onsdag d. 7. marts kl. 19.30 i Gigantium
Billetter kan købes her:
http://shop.aalborghaandbold.dk/Kampe2017-2018/aah-mth1718