Victor og Svane.JPG (2)
Søren Pedersen.jpg

Vigtige point på spil mod Lemvig-Thyborøn

Lørdag eftermiddag skal Mors-Thy Håndbold op mod lokalrivalerne fra Lemvig-Thyborøn Håndbold. En kamp, hvor supervigtige point er på spil i Herreligaen. Som stillingen antyder har Mors-Thy Håndbold haft det svært i sæsonens første syv kampe, og lørdagens dyst mod lokalrivalerne er derfor uhyre vigtig for hjemmeholdet, som endnu har sine første point til gode, mens oprykkerne fra Lemvig-Thyborøn har hentet tre point med et uafgjort resultat mod KIF Kolding i sæsonpremieren og sidenhen en sejr over Ribe-Esbjerg HH.

Mors-Thy Håndbold ser frem mod endnu en kamp på hjemmebane i Sparekassen Thy Arena | Mors, hvor Bette Balkan efter sigende møder talstærkt op, og hvor også TV2 har meldt sin ankomst - kampen vises på hovedkanalen med optakt fra kl. 15.50.

Søren P:
- Vi er jo i en anderledes situation, end de fleste af os har prøvet før med et stort, rungende 0 i tabellen efter syv kampe. Langt hen ad vejen er det frustrerende ikke at have fået point, som jeg føler at vi har fortjent. Vi arbejder godt til træning, og humøret er fint på trods af vores situation, og folk er indstillet på at nullet skal slettes.

Lemvig-Thyborøn er en svær størrelse. De har vundet masser af kampe sidste år i 1. division, og er kommet godt fra land i år, så det bliver svært. Vi skal bæres frem af vores fantastiske hjemmepublikum i en supervigtig kamp. Bette Balkan er fantastiske og giver os en fænomenal opbakning både ude og hjemme, som vi kan mærke hele vejen, og som betyder alverden for os - vi håber, at de endnu en gang vil være med til at baske en vanvittig fed stemning op

Husk at du kan være med til at vælge Man of the Match. Det gør du på www.morsthy.dk eller på vores app MTH shop. Efter kampen er der Aftermatch i Thisted Forsikring / Sparekassen Thy Loungen i foyeren, hvor alle er velkomne. Dagens gæster er cheftræner Søren Hansen og Man of The Match fra Mors-Thy Håndbold.

Herre Håndbold Ligaen, 8. runde: Mors-Thy Håndbold - Lemvig-Thyborøn Håndbold
Lørdag d. 13. oktober 2018 kl. 16.10 i Sparekassen Thy Arena | Mors
Dommere: Henrik Mortensen og Jesper Kirkholm Madsen

Billetter til kampen kan købes her: https://shop.morsthy.dk/

Kampen vises på TV2 og kan som vanligt følges live på Limfjord Mix med Jan K. og via liveopdateringer på http://tophaandbold.dk/mth

Stem på Man of the Match her: http://morsthy.dk/mors-thy-haandbold