Victor og Svane.JPG (2)
Viktor Bergholt.JPG

Viktor Bergholt: - Det var fedt at spille

Viktor Bergholt greb chancen, da han fik omkring 40 minutter på banen i Aalborg-kampen.

- Det var skønt at spille så meget. Jeg vidste, at jeg bare skulle gå på de chancer, jeg fik - fordi det er sjældent, at Bjarke har en offday, så det er med at gribe chancen, når den er der. Det var fedt at spille mod Aalborg Håndbold, et af de bedste hold i verden, men når man står i kampen, så glemmer man det, og da jeg først kom ind og fik lov at mærke kampen, forsvandt nerverne også forholdsvis hurtigt, siger Viktor Bergholt.

Cheftræner Niels Agesen kunne endnu en gang se sit hold i defensive udfordringer.

- Vi har haft en periode, hvor vi skulle opbygge et forsvar, og jeg synes egentligt at vi havde fat i noget. Så har der været en periode, hvor Lindgren har siddet ude, Andreas er kommet sent ind i forløbet, og nu går Emil ud i dag, så det er klart, at vi er udfordrede i forhold til sammenhæng og synergi i forsvarsdelen - og vi lukker simpelthen for mange mål ind. Vi må bare erkende, at vi mangler at finde noget defensivt.  

Aalborg Håndbold var bedre
På tavlen kan vi kun være tilfredse, og det ser hæderligt ud, men undervejs viser Aalborg Håndbold, at de er markant bedre end os, men jeg kunne godt finde nogle gode ting - vi finder noget angrebsspil i anden halvleg med Hoxer og Tim ved siden af hinanden - det har vi ikke trænet, så det var ret fint. Og jeg synes, at Jonas Hermannsen, Jacob Hansen og Viktor Bergholt kommer ind med noget power - det skal de have stor ros for, og det gav også noget til helheden. Det skal vi have fremdyrket noget mere hele vejen rundt, både når vi træner og spiller kampe, siger Agesen.

Manglende kynisme
- Vi spiller ikke kynisk nok i starten af første halvleg, vi er ikke konsekvente nok i forhold til de ting, som Aalborg Håndbold kommer med, og da vi så bliver mere konsekvente, koster det udvisninger. Det er mange små ting der skal skrues på, og så mangler vi selvfølgelig nogen minutter ved siden af hinanden.

Nu venter seks kampe i december, og der er kun én ting, der tæller for os nu, og det er point. Nu har vi efterhånden alle mand klar, og det synes jeg, at man kan se i nogle perioder i dag. Det skulle vi gerne kunne bygge videre på, og det skal gerne give nogle point, lyder det fra Niels Agesen.

HTH Herreligaen, 14. runde: Mors-Thy Håndbold - Aalborg Håndbold 32-36 (16-21)

Målscorere:
Lasse Pedersen 7 (2)
Mads Hoxer Hangaard 6
Viktor Bergholt 4
Erik Toft 3
Jacob Mikkel Hansen 3
Tim Sørensen 3
Axel Franzén 2
Sander Øverjordet 1
Bjarke Christensen 1
Andreas Nielsen 1
Jonas Hermannsen 1

Udvisninger: Mors-Thy Håndbold 2, Aalborg Håndbold 2

Stillinger undervejs: 0-3, 1-5, 4-7, 4-10, 6-10, 7-15, 13-18,