Victor og Svane.JPG (2)
DR7A2770.jpg

Vind eller forsvind!

Vind eller forsvind - så enkelt kan det siges om lørdagens opgør mellem Mors-Thy Håndbold og Bjerringbro-Silkeborg i Thy Hallerne. Mors-Thy’erne har kniven for struben - med et nederlag er semifinalerne uden for rækkevidde, hvorimod endnu en sejr over BSV holder liv i muligheden for at nå semifinalen.

Marcus Dahlin:
- Det bliver helt sikkert en intens kamp. BSV har med garanti ikke lyst til at tabe til os for 3. gang i træk, så vi må formode, at det er nogle revanchelystne gæster, vi får besøg af.
Vi skal vise, at vi rent faktisk kan spille håndbold efter kampen mod Ribe-Esbjerg HH, hvor ikke meget fungerede for os og så skal vi vise, at vi hører til i slutspillet.

Vi har spillet smalt med få spillere, så der er stort pres på. Derfor har vi haft en ekstra fridag mellem sidste kamp og den i morgen, så der har været god tid til restitution, både for kroppen og hovedet, og det kommer os forhåbentligt til gode, lyder det fra Dahlin.

Kampen i morgen er som sagt altafgørende for Mors-Thy Håndbolds videre færden i slutspil og i forhold til at nå semifinalerne, og Dahlin glæder sig over kampens vigtighed:
- Det er den her slags kampe, som man spiller håndbold for at få lov til at spille. Vi har kæmpet for det her slutspil, og vi håber virkelig på at vi kan vinde, så vores rolle ikke er udspillet, for selv om vi er fuldt ud tilfredse med at deltage i slutspillet, så er vi alle vindertyper, som vil have mere, smiler Dahlin og slutter med en opfordring:

- Vi håber på mange mennesker i hallen, så stemningen kommer på niveau med kampen mod Århus Håndbold. Det var vildt, og det er en af de ting, som skal være med at hjælpe os på vej mod sejren.

 

Slutspil 888ligaen, 4. runde: Mors-Thy Håndbold - Bjerringbro-Silkeborg
Lørdag d. 22. april kl. 18.30 i Thy Hallerne

Dommere: Michael Søegaard og Thomas Kalisz Nielsen

Billetter kan købes her: http://shop.morsthy.dk/

Kampen sendes på Tv2 Sport med optakt fra kl. 18.00. Der udover kan den følges via liveopdateringer på http://tophaandbold.dk/livescore eller live på Limfjord Plus med Jan K.