Victor og Svane.JPG (2)
DSC_0055.jpeg

Virtuel spinning-event gav rekordbeløb til Mors-Thy Håndbold

Fredag aftens virtuelle spinning-event i Mors-Thy Håndbold blev en kæmpesucces. Da regnskabet blev gjort op lørdag, havde de lokale ryttere kørt ikke mindre end 477.500 kroner ind til håndboldklubben, og det er rekord.

- Vi er utroligt taknemmelige over den fantastiske opbakning, vi har fået i forbindelse med arrangementet. Det skal ikke være nogen hemmelighed, at vi havde lidt ondt i maven, da vi aflyste arrangementet i foråret. Omvendt har vi med det her nye koncept bevist, at selv Covid-19 ikke er i stand til at slå skår i den stærke lokale opbakning, Mors-Thy Håndbold har blandt vores sponsorer, og det er vi dybt taknemmelige for, siger salgsdirektør Hans Peter Jarl Madsen.

Han hæfter sig ved, at alle fra starten har været indstillet på, at projektet skulle lykkes.

- Uanset hvem vi har talt med, har alle været indstillet på at være med, og at arrangementet skulle blive en succes. Vi mangler selvfølgeligt det sociale i og med, at vi plejer at være 4-500 sponsorer, spillere mv. til fest i hallen i forbindelse med vores spinning-events, men sådan skulle det ikke være i år. Vi håber, at vi så i stedet for kan skabe en fest til næste år, påpeger Hans Peter Jarl Madsen.

Han glæder sig over, at rigtigt mange valgte at følge med på Facebook, hvor eventen blev streamet af Bertel Bolt.

De mange indsamlede penge er tjent dels via de sponsorater, de enkelte ryttere havde, dels det antal kilometer hver enkelt rytter kørte hjem og dels via en online auktion på Odendo, hvor en række virksomheder havde sponsoreret flotte produkter, som man kunne byde på og hvor hele overskuddet gik til Mors-Thy Håndbold.

Blandt virksomhederne kørte Kenneth Christensen fra Thisted Kommune længst efterfulgt af Dean Petersen fra Fanklubben Bette Balkan og med Henrik Jensen, He-Va på tredjepladsen.