Victor og Svane.JPG (2)
Kristian Vukman.JPG

Vukman: - En perfekt aften i Thisted

En perfekt håndboldkamp. Sådan beskrev Mors-Thy Håndbolds Kristian Vukman kampen torsdag aften i Thisted.

- Vi har haft lidt problemer med at sætte en god kamp sammen i begge ender, og det lykkes vi med og stort set uden fejl. Til sidst kommer nogle af de unge ind og får en vanvittig god oplevelse, så en perfekt aften i Thy Hallen, hvor vi kan krydse af i alle bokse både defensivt og offensivt, lyder det fra playmakeren, som selv stod bag fire mål.

Før kampen havde cheftræner Niels Agesen talt om at vigtigheden af at spille en god kamp i begge ender, og det lykkes mod Fredericia HK.

- Når man laver 37 mål, og topscoreren laver seks, så vidner det om bredde. Alle spillere er på banen, og samtlige sætter et aftryk på kampen. De unge spillere har vist så meget til træning, at jeg ikke tænker over at sætte dem ind, for de. De går fint ind i flowet - fine redninger fra Casper Würtz, frække scoringer fra Malthe Bull og gode præstationer defensivt fra Rasmus Houmøller. Det er det, jeg godt kan lide ved vores miljø, at når vi tager de unge med, så ved vi, at vi får en helstøbt indsats, lyder det fra Agesen.

- Der kun fem minutter i første halvleg og nogle få sekvenser i midten af anden, hvor jeg synes at der er noget, der skal gøres bedre, og ellers spiller vi en superfin kamp mod et Fredericia-hold, som tydeligvis ikke fik noget til at fungere. Jeg er yderst tilfreds med vores præstation, vores udtryk og kulissen var fabelagtig. I forhold til hvor vi er som hold, kan vi ikke forvente meget mere end det her, slutter Niels Agesen.