Victor og Svane.JPG (2)
Vukman.JPG

Vukman: - Vi skal slutte en flot sæson godt af

Søndag eftermiddag spilles den sidste kamp i slutspillet, når Mors-Thy Håndbold står overfor Fredericia HK på udebane. Kampen mod Fredericia HK er Mors-Thy Håndbolds nr. 43 af den officielle slags i sæsonen, og den er blottet for betydning, da begge hold placering ligger fast, så det er kun æren, der er på spil.

For Mors-Thy Håndbold er det afslutningen på slutspillet og på en sæson, der på mange måder har været historisk med slutspil, Santander Final4, Super Cup og European League. Vi har ikke vundet noget, men vi vil alligevel vove den påstand, at det har været godkendt.

Kristian Vukman:
- Vi skal slutte en flot sæson godt af. En sæson med Final4 og med gode resultater i slutspillet, hvor vi har været lige ved og næsten på en semifinale, og hvor vi har spillet op med nogle af de bedste hold i Danmark. Vi har gjort det godkendt, og vi kan være stolte af vores sæson, siger Kristian Vukman, som gerne vil slutte sæsonen med en sejr.

- Fredericia HK spiller med et alternativt forsvar, så vi skal spille i højt tempo, holde boldene i gang og udnytte, at vi har sindssygt dygtige fløje - det bliver vejen til to point. Jeg tror, at det bliver en hård og meget intens kamp. Fredericia vil gerne vise, at de hører til i slutspillet, og at det er fortjent, at de kom med. og vi vil gerne krone en flot sæson af. Så jeg tror, at begge hold går på banen med indstillingen om at vinde og kæmpe alt hvad de kan for at få to point, lyder det fra Vukman.

HTH Herreligaen Slutspil, 6. runde: Fredericia HK - Mors-Thy Håndbold
Søndag d. 22. maj 2022 kl. 16.00 i Thansen Arena    
Dommere: Michael Søegaard og Thomas Kalisz Nielsen
Observatør: Flemming Beck Rasmussen

Kampen kan følges via livescore i Tophåndbold-app’en eller på www.tophaandbold.dk/mth