Victor og Svane.JPG (2)
Jonas Wille.JPG

Wille: Det er træls, at vi ikke bliver belønnet for den gode præstation

Frederik Tilsted:

- Jeg synes egentligt, at vi fortjener det ene point. Selv om vi kommer sløjt fra start, kommer vi tilbage og er med i første halvleg og foran med en enkelt ved pausen. Vi løser både deres 5-1 og 6-0 forsvar, og vi står godt i forsvaret, men de er gode på den sidste aflevering eller indspil, og derfor bliver der lukket relativt mange mål ind.

- Måske er det klasseforskellen, der viser sig til slut, hvor vi brænder eller laver en fejlaflevering, mens de er skarpe. Det er ærgerligt, for jeg synes, at vores spil fortjener point. Det var en oprejsning i forhold til kampen mod GOG, hvor det næsten var pinligt - at vi går herned og leverer en rigtig fin præstation mod et andet tophold og står efter kampen og er skuffede over ikke at have fået point. Det siger noget om vores fællesskab og sammenhold, og det kan vi tage med videre.

Bjarke Christensen:

- Vi spiller en fornuftig første halvleg, hvor vi kæmper os tilbage efter at have været bagud. Vi spiller fint angrebsspil og står godt i forsvaret og går til pause foran med en. Anden halvleg bliver mere på deres præmisser, og der er et par tvivlskendelser til sidst, som lige så godt kunne gå vores vej. Og så skal vi bare være skarpere - jeg skulle være skarpere på den sidste bold, så redder vi måske et point her i Bjerringbro-Silkeborg, men det gjorde vi desværre ikke i dag.

Jonas Wille:

- Det var en god indsats af spillerne. Vi kommer lidt skævt ud offensivt og spille statisk mod deres 5-1-forsvar. Efter en timeout lykkes vi vældig godt de sidste 15 minutter af første halvleg og hele anden halvleg uanset om de dækker 5-1 eller 6-0, og hvis vi ser bort fra 4-5 minutter midt i anden halvleg, så spiller vi vældig fint angrebshåndbold.

Selv om vi slipper en del mål ind, har vi en god kompakthed, og vi tvinger dem til at spille længe i ganske mange angreb, men vi får ikke helt lukket ned på det sidste indspil eller skud - jeg synes, at vi spiller godt defensivt hele kampen.

De gange Bjerringbro-Silkeborg er på vej til en stor føring, formår vi at hente dem, så vi skaber en kamp igen. Det var dejligt at få vist efter GOG-kampen, at vi aldrig giver os - og det er træls, at vi ikke bliver belønnet for den gode præstation.

Herre Håndbold Ligaen, 11. runde: Bjerringbro-Silkeborg - Mors-Thy Håndbold 32-31 (14-15)

Målscorere:
Bjarke Christensen 7 (2)
Tim Sørensen 5
Frederik Tilsted 4
Jonas Gade 4
Mads Hoxer Hangaard 3
Jens Dolberg 3
Sander Øverjordet 3
Emil Bergholt 1
Erik Toft 1

Udvisninger: Bjerringbro-Silkeborg 1, Mors-Thy Håndbold 1

Stillinger undervejs: 0-1, 3-1, 6-2, 8-6, 11-8, 11-11, 13-12 13-14, 17-18, 18-20, 23-21, 27-24, 29-26, 30-29

Tilskuertal: 500

Kommende kamp:
Santander Cup 1/4-finale: Mors-Thy Håndbold - TTH Holstebro
Onsdag d. 11. november kl. 18.30 i Thy Hallerne

Kampen vises på TV2 Sport