Victor og Svane.JPG (2)
Jonas Wille.JPG

Wille: Vi er selvfølgelig ikke tilfredse

Mors-Thy Håndbolds cheftræner Jonas Wille fik sit første nederlag i Herre Håndbold Ligaen, da Mors-Thy Håndbold i aftes blev sendt hjem fra Holstebro med et 11-måls nederlag.

- Vi er selvfølgelig ikke tilfredse med det her, men okay - det er TTH Holstebro på udebane, som vi taber til. De er jo et godt hold, så hvis ikke vi er gode - og ikke bare at vi ikke spiller godt, vi spiller jo ganske dårligt i 20 minutter, så bliver det brutalt. Vi har slået TMS Ringsted, og nu skal vi slå KIF Kolding. Det vigtigt med et hold på vores niveau, at vi ikke bruger for lang tid på at komme over den her slags nederlag, så vi skal tackle det og komme hurtigt videre, siger Jonas Wille.

Nærmest en blackout-periode
Wille og Co. gik til pausen og følte, at det kunne blive en god kamp.

- Jeg er lidt overrasket over, at det blev så stort et kollaps, som det blev. Vi kommer jo egentligt ok ud til anden halvleg, men brænder en 2-3 oplagte chancer, mens TTH Holstebro får 4 mål. Derefter er det jo nærmest en blackout-periode, hvor det virker som om, at selvtilliden falder helt, mens modstanderne får mere og mere gejst.

Klassisk fejl
På sådan nogle dage er det svært som træner at prikke ud præcist, hvor der skal justeres, fordi der er så mange ting, som ikke fungerer.

- Det er ofte den oplevelse man får, når det mentale svigter lidt - man bryder ud af de klare aftaler, som vi har, hvilket er en klassisk fejl, når man mister selvtillid. Samtidig får TTH Holstebro den modsatte effekt og får tanket god selvtillid. Vi falder ud af vores koncept i næsten 30 minutter. Selv i første halvleg, hvor vi spiller jævnt, har vi problemer defensivt. 

Problemer: Duelspil og for hurtig offensiv afvikling
Jonas Wille har trukket to hovedelementer ud, som var de ting, som fældede Mors-Thy Håndbold.

- Defensivt er vi for dårlige i duelspillet - altså vi taber unormalt mange dueller mand mod mand, noget som overrasker mig, for der har vi været ganske gode. Offensivt afslutter vi eller laver indspil efter 2-3 afleveringer alt for mange gange i stedet for, at vi formår at holde et vist tryk over tid, føler jeg.  

Herre Håndbold Ligaen, 2. runde: TTH Holstebro - Mors-Thy Håndbold 35-24 (17-16)

Målscorere:
Bjarke Christensen 8 (3)
Mads Hoxer Hangaard 5
Frederik Tilsted 4
Sander Øverjordet 2
Emil Bergholt 2
Erik Toft 1
Tim Sørensen 1
Jonas Gade 1

Udvisninger: TTH Holstebro 4, Mors-Thy Håndbold 5

Stillinger undervejs: 2-1, 4-5, 9-9, 11-12, 14-12, 17-17, 21-17, 24-19, 27-19, 30-22, 33-22

Tilskuertal: 500

Kommende kamp:
Herre Håndbold Ligaen, 3. runde: Mors-Thy Håndbold - KIF Kolding
Søndag d. 13. september kl. 15.30 i Thy Hallerne