Victor og Svane.JPG (2)
Topsponsor.jpg

XL-BYG Tømmergaarden bliver Topsponsor i Mors-Thy Håndbold

I den 16. sæson som sponsor for Mors-Thy Håndbold har XL-BYG Tømmergaarden valgt at øge deres engagement ved at blive Topsponsor. XL-BYG Tømmergaarden har siden Mors-Thy Håndbold blev grundlagt i 2007 været en stor og vigtig spiller på sponsorsiden, og den lokale virksomhed har fra dag ét engageret sig i håndboldklubben.

- Hos os er det en klar prioritet at støtte op om det lokale foreningsliv - fra lilleput til liga. Sport, træning, kampe og øvrige aktiviteter samler både børn og voksne og har en stor betydning for livet i lokalsamfundet. Det glæder vi os over at være en del af i kraft af vores forskellige sponsorater, fortæller Mogens Holst fra XL-BYG Tømmergaarden.

Ud af XL-BYG Tømmergaardens i alt 17 afdelinger er de fem beliggende i Thy og på Mors, så det faktum, at Mors-Thy Håndbold er hjemmehørende i både Thisted og Nykøbing er et godt geografisk match og styrker dermed den lokale forankring. Desuden matcher mange af udebanerne også områder, hvor XL-BYG Tømmergaarden har forretninger, f.eks. omkring Aalborg, Aarhus og Silkeborg.

- Vi er stolte over, at et lokalt hold fra ”VandkantsDanmark” kan bide skeer med de tunge drenge i ligaen. Det er en god historie, som vi gerne vil være en del af. Derudover giver samarbejdet med Mors-Thy Håndbold os en god eksponering over for en bred målgruppe. Ligahåndbolden giver os chancen for at komme ud, hvor folk er, f.eks. som kampsponsor ved Mors-Thy Håndbolds hjemmekampe. Desuden har TV-eksponering naturligvis også betydning for branding af XL-BYG Tømmergaarden, forklarer Mogens Holst.

Håndbold er en holdsport, og netop holdånd er en værdi, som XL-BYG Tømmergaarden kan identificere sig med - teamwork er nemlig en kerneværdi hos XL-BYG Tømmergaarden.

- Hver dag spiller vores medarbejdere hinanden gode til gavn for kunderne, for virksomheden og ikke mindst for medarbejderne selv. Hvert år ansætter XL-BYG Tømmergaarden mange trainees. Det har høj prioritet hos os at rekruttere og uddanne unge mennesker som fremtidens medarbejdere. Håndbolden øger vores synlighed overfor denne målgruppe, og mange af vores trainees er aktive i forskellige sportsgrene, lyder det fra Klaus Hansen fra XL-BYG Tømmergaarden.

I Mors-Thy Håndbold byder salgsdirektør HP Madsen XL-BYG Tømmergaarden hjerteligt velkommen som ny Topsponsor.

- XL-BYG Tømmergaarden har været med på liga-rejsen siden starten i 2007. Altid trofaste og engagerede og nu også som et endnu større aktiv i Mors-Thy Håndbold som ny Topsponsor. Det er vi utroligt stolte og glade for - både for den økonomiske del, men også for de ressourcer og den energi, de bringer ind i sponsoratet, siger HP Madsen.

- XL-BYG Tømmergaarden er en stor spiller indenfor deres branche, og vi bruger dem ofte til sparring, ligesom de gennem årene har været behjælpelige med leads, som er ført til flere nye samarbejdspartnere - her kan jeg nævne Airtox, Blåkläder og JKE Design, som i dag alle er sponsorer i Mors-Thy Håndbold, og det er vi meget taknemlige for, lyder det fra HP Madsen.

XL-BYG Tømmergaardens Topsponsorat løber til juni 2024.

På billedet: HP fra Mors-Thy Håndbold sammen med Mogens Holst og Klaus Hansen fra XL-BYG Tømmergaarden.