Victor og Svane.JPG (2)
ATH.jpg

Yes! Der er håndbold igen!

Endelig skal vi i gang igen! Efter 47 dage uden liga-bold skyder vi gang i 2017 med et brag af en kamp mod Sønderjyske Herrer, som ligger lige under os i tabellen med samme pointtal som os, blot med en dårligere målscore. Vores første indbyrdes kamp endte uafgjort, efter Kasper Larsen reddede et straffekast fra Jonas Samuelsson efter tid, og det bliver højest sandsynligt også en tæt kamp i morgen - det er som regel, når de to hold krydser klinger.

Allan Toft Hansen, som netop har forlænget sin aftale med Mors-Thy Håndbold, så den løber til 30/6 2018, glæder sig til at komme i ”rigtig” kamp igen - der er nemlig blevet spillet en del træningskampe i løbet af VM-pausen:

- Det bliver godt igen at spille kampe, som gælder. Vi har spillet en del træningskampe her i januar - med blandede resultater, så det er svært at se, hvor vi står. Men vi havde en god december, hvor det gik godt for os, og vi skal forsøge at finde det niveau og spil frem igen.

I sidste kamp mod SønderjyskE voldte især Mattias Thynell og Simon Kristiansen os problemer, så vi skal have fokus på at komme frem på deres skytter, så vi kan give vores målmænd gode betingelser, og så skal vi have lukket ned for deres kontrafase. Angrebsmæssigt skal vi holde fast i de ting, som vi har gjort godt indtil nu, hvilket vil sige at spille disciplineret og uden for stor fejlmargin. Vi skal se, om vi kan få deres forsvarsspillere til at ”løbe” og komme i utakt, så der bliver plads til vores bagspillere - forhåbentligt kan vi få løst deres stabile forsvar, lyder det fra Allan, som også har en opfordring til Mors-Thy Håndbolds fans:

- Kom nu i hallen og gi’ den gas! Vi bliver bedre, når I er der!

888ligaen, 18. runde: Mors-Thy Håndbold - SønderjyskE Herrer
Torsdag d. 9. februar kl. 20.30 i Thy Hallerne

Billetter kan købes her: http://shop.morsthy.dk/

Kampen vises på Tv2 Sport med optakt fra kl. 20.20. Der udover kan den følges via liveopdateringer på http://tophaandbold.dk/livescore eller live på Limfjord Plus med Jan K.

Optakt fra SønderjyskE: https://soenderjyske.dk/herrehaandbold/spaendende-foraar-starter-torsdag-mors-thy/