Victor og Svane.JPG (2)
Kamp Aars.jpg

2. div: Storsejr i Aars

Mens Mors-Thy Håndbolds ligahold hentede sæsonens første point mod Århus Håndbold, hentede klubbens hold i 2. division deres nummer fem og seks af slagsen i dagens udekamp mod Aars HK, som var programsat til kl. 15.00, ligesom kampen i Aarhus.

Lars Krarup:
- Vi var lidt nervøse inden dagens kamp, da Aars HK er et hold som vi tidligere har haft lidt bøvl med. Op til denne sæson har de været ude og sige, at de gerne vil spille med i toppen af 2. division og har også vundet to ud af de tre første kampe, så vi det var vigtigt, at vi ikke tog let på opgaven.

Det blev en kamp, hvor vi kom godt fra land. Vi havde forberedt os godt på Aars HK og var godt klar over, at det primært var deres venstreside med især tre spillere, som ville volde os problemer. Det fik vi dækket godt op for, og spillerne løste det godt, samtidig med at Frederik Larsen stod en rigtig god kamp.

Angrebsmæssigt var Simon Skadhauge en evig kilde til uro fra højre back, hvor han kom godt igennem med sine mand/mand-dueller. Også Nicolai Andersen kom på banen og leverede god håndbold i et højt tempo, og vi gik til pause med en føring på 15-9.

Jeg krævede fortsat fuld koncentration af spillerne i anden halvleg, og det synes jeg, at de viste. Simon Skadhauge og Nicolai Andersen fortsatte med deres hurtige spil og gennembrud, og vi havde undervejs i kampen oparbejdet en 10-målsføring, men ender med at vinde med otte overskydende mål.

Alt i alt en rigtig god holdindsats. Det er svært at pege nogen ud, for alle gjorde det godt, og spillet og spillerne gik ligesom op i en højere enhed. Nu glæder vi os til næste søndag, hvor vi spiller på hjemmebane i Sparekassen Thy Arena | Mors.

2. division, pulje 1, 4. runde: Aars HK - Mors-Thy Håndbold 22-30 (9-15)

Målscorere:
Nicolai Andersen 9
Simon Skadhauge 7
Andreas Dam 6
Kasper Didriksen 3
Jakob Poulsen 2
Ryuga Fujita 2
Kasper Fruerlund 1

Næste kamp:
2. division, pulje 1, 5. runde: Mors-Thy Håndbold - Hjallerup IF
Søndag d. 28. oktober kl. 15.00 i Sparekassen Thy Arena | Mors