Victor og Svane.JPG (2)
thumbnail

2. division er klar til en ny sæson

Søndag skyder Mors-Thy Håndbolds 2. division turneringen i gang, når de møder Viborg HK på udebane i Liseborgcentret. Igen i år har der været stor udskiftning i truppen, og de eneste tilbageværende fra sidste års trup er Rasmus Knudsen, Mathias Stisen og Morten Libak.

- Vi har en smal trup igen i denne sæson - måske noget af det smalleste vi har haft de senere år, da antallet af reelle 2. divisionsspillere kun er seks mand, men som i de tidligere år er planen, at U19’erne skal med, og så er ligatruppen udvidet markant til 19 spillere, så der skal være nogle pladser åbne, så dem, der ikke spiller så meget i ligakampene, skal spille nogle minutter på 2. division, fortæller cheftræner på 2. division, Lars Krarup og fortsætter.

- Det er en flok gode drenge, som knokler for det, og der er ikke en finger at sætte på indsats og ærgerrighed, når vi træner og spiller kamp, så det er som det skal være. Og det er nogle dygtige spillere, som bestemt kan begå sig i 2. division og koblet sammen med spillere fra ligatruppen og fra U19, er det en god blanding, som ser godt ud. Vi har fået en fin opstart, og vi er, hvor vi skal være. Der er selv altid nogle ting, som vi kan blive bedre på, men det regner jeg med, at vi bliver løbende gennem sæsonen, lyder det fra Krarup.

Sidste sæson vandt Mors-Thy Håndbold 2. division efter en flot sæson med kun to nederlag i turneringen, og hvad er så målsætningen i sæson 22/23?

- Det kedelige svar, vi skal sørge for, at der er et 2. divisionshold i Mors-Thy Håndbold. Hvor langt det kan række, er svært at udtale sig om pt. Elitesport Vendsyssel, som er nedrykker fra 1. division, ser stærke ud, og der er nogle andre gode hold, som har forstærket sig - Nørre Djurs, Hjallerup, Stoholm, Aars - det er en stærk pulje, og det ser spændende ud. En realistisk placering vil være nummer 4-8, og alt derover vil være godt, siger Lars Krarup.

Mors-Thy Håndbolds 2. division spiller deres første kamp på hjemmebane på onsdag d. 5. oktober kl. 20.00 i Sparekassen Thy Arena | Mors. Modstanderen er Bjerringbro FH.