Victor og Svane.JPG (2)
Erik Toft.jpg (4)

Anfører Toft før Final4: - Det er en helt speciel oplevelse

Det var historisk sidste år, og det er historisk igen i år, når Mors-Thy Håndbold for anden gang i træk skal spille Santander Final4 i Jyske Bank Boxen. Sidste år vandt Mors-Thy Håndbold semifinalen mod Skjern Håndbold, og Aalborg Håndbold blev besejret i finalen efter Lasse P’s heroiske parade på Henrik Møllgaards frikast-forsøg efter tid.

Og netop Aalborg Håndbold er modstanderen i dette års semifinale, når det går løs på lørdag kl. 13.30.

- Først og fremmest glæder vi os alle mand til at spille i Boxen igen - det var sjovt, sidste gang vi var der, og det bliver bare en kæmpe håndboldfest. Og så vil vi gerne vinde. Der er ingen tvivl om, at det bliver svært - vi møder Aalborg Håndbold, som er kæmpe favoritter, men vi beviste sidste år, at vi kan vinde mod alle hold, så det er det, vi går efter, siger Erik Toft

- Santander Final4 er en helt speciel oplevelse, som er lidt svært at sætte ord på - man skal opleve det, og vi glæder os til at få den oplevelse som hold og sammen med Bette Balkan, jeg kan kun opfordre til, at folk, der ikke har billet til at købe en. Det er en kæmpefest, som man ikke vil gå glip af, lyder det fra Mors-Thy Håndbolds anfører.

Santander Final4, Semifinale: Mors-Thy Håndbold - Aalborg Håndbold
Lørdag d. 26. marts 2022 kl. 13.30 i Jyske Bank Boxen   
Dommere: Henrik Pagh Mortensen og Jesper Kirkholm Madsen
Mentor: Jørn Møller Nielsen
Observatør: Martin Gjeding

Billetsalg til Santander Final4: Santander Final4 Herrer billetter | Officielt Ticketmaster billetsalg

Kampen vises på TV2 med optakt fra kl. 13.00