Victor og Svane.JPG (2)
Jacob Mehl.JPG

Bette Balkan er klar til Boxen

På lørdag triller flere busser fra Thy og Mors mod Boxen i Herning. Busserne er et samarbejde mellem Mors-Thy Håndbolds hovedsponsor Thisted Forsikring og Bette Balkan. Formand for Bette Balkan, Jacob Mehl, glæder sig til oplevelsen i Boxen.

- Der venter en kæmpestor oplevelse, hvis man er bare en smule interesseret i håndbold. Det summer simpelthen bare af håndbold, og det er fedt uanset om man er stor eller lille, og om man er neutral eller fan af et af de fire deltagende hold. I år er der en stor fanzone, som vi glæder os til at komme ned og kigge nærmere på, siger Jacob Mehl, som også har et bud på, hvordan det kommer til at gå de lokale helte på håndboldbanen:

- Nu har vi jo ikke ligefrem haft lodtrækningsheld i år, og Aalborg Håndbold er gode. Men med Bette Balkan på lægterne og mellem 1.200-1.400 fans i ryggen, så vinder vi 28-26. Så folk skal bare gå ind på den nye Tophåndbold-app og købe billet - selvfølgelig helst i det blå hjørne, som bliver det største og mest larmende hjørne i Boxen. Om søndagen kan alt jo ske, det så vi sidste år. Og hvis alt går som det skal, så tager vi hjem og fejrer det søndag aften, lyder det overbevisende fra formanden.