Victor og Svane.JPG (2)
DSC_9318.JPG

Emil Bergholt: Jeg glæder mig til min debut på hjemmebane

Efter fire måneders pause slår vi igen dørene op for håndbold på højeste niveau i Sparekassen Thy Arena | Mors, når Mors-Thy Håndbold tager imod Bjerringbro-Silkeborg i 1/8-finalen i Santander Cup. Kampen bliver et gensyn med Mads K. Andersen, som skiftede til midtjyderne i løbet af sommerpausen, og ligeledes vender målmand Kasper Larsen tilbage til arenaen i Nykøbing.

For Mors-Thy Håndbold er det kulminationen på en intens opstartsperiode, som nu endelig bliver forløst i kamp. Spillerne mødte ind til første træning 23. juli, og siden da er der brugt utallige timer på halgulvet, i styrkelokalet, på løbebanen og ved mødebordet. Cheftræner Søren Hansen er tilfreds med forløbet, og glæder sig til kampen mod Bjerringbro:

- Vi glæder os til at komme i gang med en kamp, som gælder noget. Vi har haft en god opstart, drengene har været på, og vi har hurtigt fundet enighed og om tingene. Det bliver spændende at måle sig mod et af de bedste hold i Danmark, og det handler om at vise, at vi er klar til opgaven. Der skal være lyst og energi til at udfordre, drengene skal turde at gå mod mål og ofre sig i dueller både i forsvar og angreb.

Og jeg tror på, at vi er der. Der er en god stemning i truppen, fysisk er vi sluppet for overbelastningsskader, vi er taktisk velforberedte, og vi står godt i forhold til de ting, som Bjerringbro-Silkeborg kommer med. Om vi så er gode nok til at udføre det, det kommer til at stå sin prøve i morgen. Hvis alle gør deres bedste, så kan vi ikke forlange mere, lyder det afslutningsvist fra Søren Hansen

For Emil Bergholt bliver det den første betydningsfulde kamp i den blå trøje, og det endda på den dag, hvor stregspilleren fylder 22 år. Emils første tid i Mors-Thy Håndbold har været god:

- Min første tid i Mors-Thy Håndbold har været rigtig fin. Det er klart, at der håndboldmæssigt er nogle nye ting og nye medspillere, som jeg skal lære at kende, men det skal nok blive godt - og udenfor banen er jeg blevet taget rigtigt godt imod, så det har ikke været svært.

Med hensyn til kampen i morgen, så er forventningerne at vi spiller med om det og giver Bjerringbro-Silkeborg kamp til stregen. Vi vil gøre alt, hvad vi kan, og vi tror på, at det kan lade sig gøre. Det kræver, at vi alle rammer dagen - og måske også at de undervurderer os lidt, men vi tror på det. Vi glæder os til at endelig at spille en betydningsfuld kamp, og personligt glæder jeg mig til min debut foran publikummet på vores hjemmebane, siger Emil.

Santander Cup 1/8-finale: Mors-Thy Håndbold - Bjerringbro-Silkeborg
Søndag d. 25. august 2019 kl. 14.00 i Sparekassen Thy Arena | Mors
Dommere: Lars Hansen og Klaus Andersen

Billetter til kampen kan købes her: https://shop.morsthy.dk/kampe

Kampen kan følges på livescore på http://tophaandbold.dk/mth

Efter kampen tænder vi op i grillen ved foyeren i arenaen, hvor der sælges pølser, øl og sodavand. Ca. kl. 16.00 præsenterer vi spillertruppen i Mors-Thy Håndbold 19/20. Det er også i foyeren, at du finder Bette Balkans bod, hvor vi sælger ud af gamle spillertrøjer og spillerbannere fra de sidste sæsoner.