Victor og Svane.JPG (2)
Henrik Tilsted.JPG

Henrik Tilsted søger nye udfordringer

Venstrefløjen stopper i Mors-Thy Håndbold ved udgangen af indeværende sæson

Henrik Tilsted: ”Jeg har fået en spændende mulighed, som jeg ikke kan sige nej til, og efter 5 år i Mors-Thy Håndbold er det tid til at prøve noget nyt for mig. Det har bestemt ikke været nogen nem beslutning, for jeg er og har altid været glad for at være her i klubben, og Mors-Thy Håndbold vil altid stå som noget ganske særligt for mig - det er her jeg kommer fra, det var min første ”rigtige” klub, og jeg er stolt over at spille i den blå trøje.

Jeg ser det som et helt naturligt skridt - jeg har nogle ambitioner og drømme, som skal forfølges, og det er tiden til at tage skridtet nu. Jeg smækker på ingen måde med døren, for jeg har haft en fantastisk tid i Mors-Thy Håndbold, og jeg kan sagtens se mig selv i klubben igen på et senere tidspunkt. Nu skal vi fortsætte det gode arbejde, som vi har gang i, og jeg vil nyde hver eneste kamp ude og især hjemme foran vores fantastiske publikum på Mors og i Thy.”

Henrik Hedegaard, Mors-Thy Håndbold: ”Henrik har været igennem en kolossal udvikling i sine fem sæsoner her i Mors-Thy Håndbold, hvor han startede som primært 2. divisionsspiller, og med determination, flid og vilje har gjort sig til førstevalg i ligatruppen og blandt de bedste i ligaen på sin plads.

Vi havde gerne set Henrik fortsætte i Mors-Thy Håndbold, men vi hverken kan eller vil stå i vejen for vores spillere, når de ønsker at fortsætte deres karrierer andre steder. Vi kan blot være stolte af, at vi endnu en gang sender en spiller videre - det må betegnes som succes for både os og for Tilsted.”

Henrik Tilsted har sidste arbejdsdag i Mors-Thy Håndbold d. 30. juni 2018.