Victor og Svane.JPG (2)
Nickolei-Jensen_1.jpg

Hvidt, Igropulo, Landin, Garcia….

Kampen vises på Tv2 Sport fra kl. 19.00

Blot for at nævne et par stykker. Det skorter ikke på store navne på KIF Kolding Københavns holdkort, og på trods af gæsternes lidt hakkende start er der ingen tvivl om, at det er et tophold, som vil bejle til DM-titlen igen i denne sæson, som er på besøg i Jyske Bank Mors Arena til torsdagens kamp.

Mors-Thy Håndbolds Nickolei Jensen erkender da også, at trods den meget fine start på sæsonen, så er hjemmeholdet er underdogs:

- Vi er klart underdogs mod KIF Kolding København - med de indkøb de har gjort, så skal de vinde, men igen så har de skiftet mange spillere ud og er endnu ikke ordentligt sammenspillede. Men vores fokus ligger egentligt ikke så meget på KIF, men på os selv. Vi skal fortsætte med de ting, som vi har gjort godt og samtidig minimere vores fejl - og når det så er sagt, så er der et par stykker, som vi nok holder ekstra godt øje med, bl.a. Konstatin Igropulo som fylder meget og har haft godt gang i skudarmen i de første kampe og Niko Mindegia, som sætter KIF’s spil godt op og gør sine medspillere gode.

Vi går 100 % efter muligheden for points, det gør vi altid. Og vi skal bare ride videre på den bølge, som vi er på lige nu - og med en fyldt hal og Bette Balkan for fuld udblæsning, så kan man aldrig vide, hvad der kan ske! Jeg håber, at folk laver lige så megen larm, som de plejer i arenaen - det vil være en kæmpehjælp i kampen for at få points mod KIF Kolding København.

 

888ligaen, 4.runde: Mors-Thy Håndbold - KIF Kolding København
Torsdag d. 29. september kl. 19.30 i Jyske Bank Mors Arena

Billetter: I indgangen og på http://shop.morsthy.dk/

Kampen vises på Tv2 Sport fra kl. 19.00. Der udover kan den følges via liveopdateringer på  http://tophåndbold.dk/livescore/ eller live på Limfjord Plus med Jan K.