Victor og Svane.JPG (2)
Midtgaard (2).jpg

Midtgaard inden FHK: Vi skal bevare roen

Torsdag aften går det løs i Thyhallerne, og modstanderen hedder Fredericia HK. Østjyderne ligger godt til i HTH Herreligaen, hvor de indtager 4. pladsen efter de første syv runder. Vi skal spille op til vores allerbedste, og vi håber, at vi kan få vendt skuden og få gang i pointhøsten igen. Tager vi et kig på statistikken, så taler den for en hjemmesejr - vi skal nemlig hele 14 år tilbage for at finde den seneste Fredericia-sejr på Bette Balkan.

Siden sidste kamp har landsholdene været i aktion, og den pause er ifølge Mors-Thy Håndbolds Marcus Midtgaard blevet brugt fornuftigt.

- Vi har brugt kamppausen på at træne nogle alternativer, så vi har fået lagt nogle lag på vores spil og på de muligheder vi har som hold. Fredericia HK spiller tempofyldt, de løber stærkt og vil gerne straffe modstandernes fejl ved at løbe kontra. Samtidig dækker de et atypisk og meget offensivt forsvar - det minder nærmest om mand-mod-mand-opdækning ind imellem, og det skal man vænne sig til at spille mod, fordi det er så meget anderledes end alle andre hold i den danske liga. Vi har selvfølgelig øvet på nogle ting, som vi håber, kan løse det. Vi skal minimere vores fejl, og så tror jeg, at det handler om at bevare roen og ikke lade sig stresse af, at de står højt på os, siger Marcus Midtgaard.

Marcus Midtgaard er sponseret af TKS Thisted Kloakservice

HTH Herreligaen, 8. runde: Mors-Thy Håndbold - Fredericia HK
Torsdag d. 20. oktober 2022 kl. 20.30 i Thyhallerne      
Dommere: Morten Lethan Albrechtsen og Mik Trustrup
Observatør: Flemming Beck Rasmussen

Billetsalg på Mors-Thy Håndbold (morsthy.dk)

Kampen vises på TV2 Play og følges via livescore i Tophåndbold app’en. Her kan du også stemme på Kampens Energibombe, som vi kårer i samarbejde med Thy-Mors Energi.