Mors-Thy Håndbold bed fra sig mod Aalborg

Mors-Thy Håndbold bed for alvor fra sig i torsdagens kamp mod Aalborg Håndbold. Selvom den endte med et nederlag på 30-35, havde de blå stor ære af kampen i Thyhallerne, og stærkt forsvarsspil blev fulgt op af stort angrebsspil.

Niels Agesen havde inden kampen snakket om at tage alternativ taktik i brug, og cheftræneren holdt ord og lod sit mandskab starte i 7 mod 6. Et par tekniske fejl var skyld i, at Mors-Thy Håndbolds første scoring først kom efter små 5 minutter, hvor Frederik Tilsted lagde kimen til en stor aften. Aalborg bragte sig foran med fire, inden Marcus Midtgaard sørgede for Mors-Thy-føring på 5-4 efter første Aalborg-timeout. Gæsterne gik igen i front og øgede til 5 mål, inden kampens topscorer Frederik Tilsted reducerede til 14-18 i første halvlegs sidste sekund.

Mors-Thy Håndbold kom ud med god energi efter pausen, hvor to hurtige udvisninger til Aalborg Håndbolds Mads Hoxer satte skub i både Mors-Thy Håndbold og Thyhallerne. De blå kom på 19-20 og 20-21 efter 38 minutter, inden Aalborg Håndbold skiftede på målmandsposten, hvor verdens bedste, Niklas Landin kom ind og voldte Mors-Thy Håndbold store problemer, og det samme gjorde specielt Mikkel Hansen og Lukas Nilsson i den anden ende. Gæsterne trak fra og var foran med 7 med 10 minutter igen, inden Mors-Thy Håndbold fik pyntet på resultatet til 30-35.

Herreligaen, 2, runde: Mors-Thy Håndbold - Aalborg Håndbold 30-35 (14-18)

Udvisninger: Mors-Thy Håndbold 2, Aalborg Håndbold 3

Stillinger undervejs: 0-1, 1-4, 5-4, 9-10, 10-13, 11-16, 18-20, 20-21, 23-28, 25-31, 27-32

Tilskuertal: 1.423